På hvor mange datamaskiner kan jeg installere, aktivere og bruke Creative Cloud-programmer?

Installer

Du kan installere Creative Cloud-programmer på flere datamaskiner, uavhengig av operativsystemet.

Aktiver

Du kan aktivere Creative Cloud på opp til to datamaskiner.

Bruk

Du kan bruke programvaren på én datamaskin om gangen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se bruksvilkårene

Creative Cloud - antall datamaskiner
Installer: på en eller flere datamaskiner eller enheter. Aktiver: på opp til to datamaskiner eller enheter. Bruk: på én datamaskin eller enhet om gangen

Jeg har aktivert Creative Cloud på to datamaskiner. Hvordan aktiverer jeg den på en annen datamaskin?

Du kan aktivere ditt individuelle abonnement på Creative Cloud på opp til to datamaskiner om gangen. For å aktivere Creative Cloud-skrivebordsprogrammer på en annen datamaskin:

1. Logg av for å deaktivere Creative Cloud på en av de to datamaskinene.
  2. Logg på for å aktivere Creative Cloud på den nye datamaskinen.

Disse trinnene forklares i de neste delene.

Logg av for å deaktivere Creative Cloud på en av de to datamaskinene

Du kan deaktivere Creative Cloud på en datamaskin slik:

• Logg av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet eller ethvert Creative Cloud-program. For informasjon om hvordan du logger av, se Logg av fra Creative Cloud.
  • Logg av Creative Cloud ved å deaktivere en enhet fra kontosiden din på adobe.com. Dette er et godt alternativ hvis du ikke har tilgang til den forrige datamaskinen eller enheten din.
    For informasjon om hvordan du deaktiverer en enhet fra kontosiden din, se Logg av fra kontosiden.

Logg på for å aktivere Creative Cloud på den nye datamaskinen

Last først ned og installer Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på den nye datamaskinen som forklart i den neste delen. Bare logg på Creative Cloud fra den datamaskinen.

Hvis du vil ha informasjon om å logge på Creative Cloud, ser du Logg på Creative Cloud.

Hvordan installerer og bruker jeg Creative Cloud-apper på en ny datamaskin?

For informasjon om å installere og bruke Creative Cloud-apper på en ny datamaskin, se Hvordan installerer og bruker jeg Creative Cloud-apper på en ny datamaskin?