Din individuelle Creative Cloud-lisens lar deg installere appene dine på mer enn én datamaskin og aktivere (pålogging) dem på to. Du kan imidlertid bare bruke dem på én datamaskin om gangen.
Creative Cloud - antall datamaskiner
Installer: på en eller flere datamaskiner eller enheter. Aktiver: på opp til to datamaskiner eller enheter. Bruk: på én datamaskin eller enhet om gangen

Installer

Du kan installere Creative Cloud-programmer på flere datamaskiner, uavhengig av operativsystemet.

Aktiver

Du kan aktivere Creative Cloud på opp til to datamaskiner.

Bruk

Du kan bruke programvaren på én datamaskin om gangen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se bruksvilkårene

Installere apper på en ny datamaskin

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du installerer og bruker Creative Cloud-apper på en ny datamaskin, ser du Hvordan installerer og bruker jeg Creative Cloud-apper på en ny datamaskin?

Aktivere apper på en annen datamaskin

Du kan aktivere ditt individuelle abonnement på Creative Cloud på opp til to datamaskiner om gangen. Du finner mer informasjon under Aktivere og deaktivere Adobe Creative Cloud-apper.

Aktivere apper som allerede er aktivert på to datamaskiner

Hvis du allerede har aktivert ditt individuelle Creative Cloud-abonnement på to datamaskiner, må du først deaktivere det på et av systemene.

1. Logg av for å deaktivere Creative Cloud på en av de to datamaskinene.
  2. Logg på for å aktivere Creative Cloud på den nye datamaskinen.

Du finner mer informasjon under Aktivere og deaktivere Adobe Creative Cloud-apper.

Deaktivere apper hvis datamaskinen ikke er tilgjengelig

Har du ikke tilgang til den forrige datamaskinen din, kan du deaktivere apper fra kontosiden din. Du finner mer informasjon under «Deaktivere fra Adobe.com» i Aktivere og deaktivere Adobe Creative Cloud-apper.