Bruk denne artikkelen for å finne ut hvordan du feilsøker når du ikke mottar abonnementsrelaterte e-poster.

Merk:

Følgende innhold gjelder bare for Nord-Amerika, Stillehavsasia, Europa, Midtøsten og Afrika.

Adobe sender e-post under ulike omstendigheter; noen av dem inkluderer:

• Du ber om at Adobe sender deg en e-post med medlemskapspassordet ditt.
  • Du foretar et kjøp i Adobe-butikken eller et annet Adobe eCommerce-system.
  • Du oppretter en sak på Adobe Support-portalen.
  • Du konverter en PDF med Create Adobe PDF Online
  • En vertstjeneste på Adobe.com krever at du bekrefter e-postadressen.
  • Påminnelser om automatisk fornyelse.*

*E-post sendt 30 dager før utløp av ditt abonnement eller når en ny faktura tas opp for dine abonnementsbetalinger.

Sørg for at adobe-kontoen din er knyttet til e-postadressen din for å motta e-post før du feilsøker. For å validere om den tilknyttede e-postadressen er nøyaktig, se Adobe ID-konto og feilsøking for pålogging og Administrere Adobe ID-kontoen.

Feilsøkingstips

Bruk følgende feilsøkingstips for å løse problemer relatert til manglende mottak av e-post fra Adobe.

Verifiser e-postadressen din

For å bekrefte at Adobe har rett e-postadresse registrert på deg, følg disse trinnene:

1. Skiltintildin Adobe-konto. For informasjon om å få tilgang til din fornyede abonnementskonto, se Forny et medlemskap. For informasjon om din nåværende konto, se Administrere ditt nåværende medlemskap.

Adobe-konto
  2. Klikk på konto-fanen. For informasjon om å gjenopprette dine kontodetaljer, tilbakestille og gjenopprette passordet, knytte e-postid-en din til kontoen din, se feilsøke dine Adobeproblemer.

Kontoinnstillinger-fane
  3. Under Adobe ID, bekreft at e-postadressen er korrekt. Hvis den ikke er det, rediger den eller oppgi en alternativ adresse. Hvis den nye e-postadressen din ikke godtas eller hvis Adobe prøvde å verifisere en feil e-post-ID istedenfor faktisk id, se Får ikke tilgang til e-post.

For informasjon om hvordan du får tilgang til din Adobe ID, seAdministrere Adobe-kontoen din.

Postkasseinnstillinger

Sjekk masse- eller søppelpostmapper

Søk etter e-post fra Adobe i e-postmapper for søppelpost eller bulkpost. E-postadministratoren eller e-postprogrammet kan ha konfigurert disse mappene for deg, automatisk, og filter kan feie opp e-poster til disse mappene uten at du vet det.

Se etter følgende e-postadresser fra Adobe:

AGSW1@ADOBE.COM
AccountAbuse@adobe.com
Audit@adobe.com
Escalations@adobe.com
Ops@adobe.com
Playground@adobe.com
Trial@adobe.com
Vetting@adobe.com
abuse@adobe.com
admin@adobe.com
adobeauthorizations@adobe.com
adobeauthorizations@adobe.net
adobecare@adobe.net
adobeconnect_trials@adobe.com
adobeconnect_trials@adobe.net
adobeinfo@adobe.com
adobeupd@adobe.com
adobeupd@adobe.net
assist@adobe.com
auto@adobe.com
caonguye@adobe.com
ccproductupdates@adobe.com
connectadmin@acrobat.com
creativesdk@adobe.net
custsupp@adobe.com
directordownload@adobe.com
directordownload@adobe.net
eng@adobe.com
fps@adobe.com
hendrix@adobe.com
message@adobe.com
message@adobe.net
noreply@acrobat.com
noreply@adobe.com
noreply@adobe.net
noreply@adobecslive.com
noreply@adobestandout.com
noreply@creativecloud.com
noreply@photoshop.com
noreply_adobestory@adobe.com
noreplycseb@adobe.com
partners@adobe.com
partners@adobe.net
reply@adobe.com
reply@adobe.net
storemanager@adobe.com
storemanager@adobe.net
suppnr@adobe.com
support@adobe.com
support@adobe.net
support_noreply@adobe.com
support_noreply@adobe.net
syndication@adobe.com
technologypartners@adobe.com
technologypartners@adobe.net
trainingpartners@adobe.com

Om du ønsker mer informasjon om bulk- og søppelmapper for e-post, kan du sjekke med e-postadministratoren eller e-postprogrammets Hjelp-filer.

Deaktiver spamblokkering

Adobes e-postsystem virker ikke med enkelte typer programvare for antispam, som de som bruker autosvar eller challenge-metoder til å blokkere uønsket e-post. Deaktiver programvaren midlertidig og vent på e-posten.

Hvis organisasjonen din har en spamanordning eller -program, påse at den er konfigurert slik at den tillater e-post fra Adobe og Amazon Web Services.

Merk:

Hvis du merker en e-post fra Adobe som spam, vil mange e-postservere automatisk sende alle fremtidige e-poster fra Adobe direkte til spammappen.

Legg e-postdomenet Adobe.com til i adresseboken din

Når domenet adobe.com er i adresseboken, kan du motta e-postmeldinger fra Adobe.

Se sikkerhetsinnstillinger for e-posten din

Noen ganger vil en høy sikkerhetsinnstilling for e-posten blokkere e-postmeldinger fra Adobe. Juster innstillingene til medium eller medium-høy.

Kontakt e-postansvarlig

Hvis du ikke har mottatt e-posten fra Adobe, sjekk med e-postadministratoren din om serverens tilgjengelige diskplass, den kan være full. Det er også mulig at e-postadministratoren bør legge Adobes e-postserver til i firmaets liste over klarerte servere, ved å bruke følgende IP-adresse og delnett:

• 64.18.0.0/20
  • 207.126.144.0/20
  • 207.171.162.174
  • 216.104.214.90
  • 216.104.212.91
  • 216.104.212.92
  • 216.104.212.93
  • 216.104.212.94
  • 216.104.212.104
  • 216.104.212.105
  • 54.240.14.29
  • 54.240.14.30
  • 54.240.27.170
  • 54.240.27.171

Prøv en annen e-postadresse

Endre e-postadressen ved å følge trinnene i Løsning 1. Eller endre e-postadressen på Endre kontoinformasjon-siden ved å klikke på Endre. For mer informasjon om hvordan du endrer e-postadresse, se Prøv en annen e-postadresse.

Kontakt Adobes støtteavdeling

Hvis du fremdeles ikke mottar e-posten, kontakt kundeservice for å verifisere at e-postadressen er korrekt i Adobes database.