4. oktober 2012 ble de digitale sikkerhetssertifikatene for enkelte Adobe-produkter inndratt. IT-administratorer med ansvar for Adobe-produkter på Windows, må installere produktoppdateringene for å minimere effekten dette har på brukere.

Du finner en liste over produktene som påvirkes og de nødvendige sertifikatoppdateringene, under Sikkerhetssertifikatoppdateringer.

Merk: Adobe anbefaler at du alltid distribuerer de nyeste oppdateringene etter at du har testet dem i miljøet. Hvis du legger Suite-baserte programmer i en pakke, må du bruke den oppdaterte AAMEE 3.1.

For alle produkter som er en del av en IT-håndtert avbildning, må påvirkede Adobe-komponenter i avbildningen oppdateres. Detaljerte instruksjoner gis i de neste avsnittene.

Du finner mer informasjon i Vanlige spørsmål om sertifikatinndragelse.

Adobe Application Manager Enterprise Edition (AAMEE)

Det finnes en ny versjon av Windows-utgaven av Adobe Application Manager Enterprise Edition (AAMEE) 3.1, med et nytt digitalt sikkerhetssertifikat: Last ned oppdateringen

Merk: Enhver AAMEE 2.x eller 3.1 betaprodusert eller AAMEE 3.1 utgivelsesprodusert MSI-pakke med Adobe-oppdateringer, må fjernes fra systemet eller serveren. Oppdateringssertifikatene kan ha blitt inndratt, og direkte bekreftelse av sertifikatet er ikke mulig innenfra MSI-pakken.

Adobe Update Server Setup Tool (AUSST)

Hvis du lagrer oppdateringer på en lokal Adobe-oppdateringsserver, må du sørge for å bytte dem ut med oppdaterte versjoner, slik at de har de nye digitale sikkerhetssertifikatene.

1. Åpne en ledetekst eller terminal, og bytt katalog til plasseringen til AUSST-verktøyet.

Windows 32-biters <systemstasjon>:\Program Files\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\Enterprise\utilities\AUSST

Windows 64-biters <systemstasjon>:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\Enterprise\utilities\AUSST

Mac OS /Library/Application Support/Adobe/OOBE/PDApp /Enterprise/utilities/AUSST

2. Kjør AUSST ved å skrive

AdobeUpdateServerSetupTool2.0 --root=

Merk: Rotmappen er filsystemplasseringen på den lokale oppdateringsserveren, der oppdateringer fra Adobes oppdateringsserver lagres. Rotmappen må føre til en gyldig HTTP-adresse.

Hvis du vil slippe å måtte informere klienter om en ny serveradresse, kan du beholde den gamle roten og samme navn.

Skriv samme serverplassering for å tømme. Eksempel:

AdobeUpdateServerSetupTool2.0 --root= C:\inetpub\wwwroot\Adobe

Velg Fresh Directory Structure set up and update sync
  3. I alternativene som vises, velger du Fresh Directory Structure set up and update sync, og trykker på Y for å bekrefte.

Oppdateringene kan ta opptil to timer, avhengig av forbindelsen.

4. Bekreft at klienter har tilgang til og kan se serveren, og at oppdateringene er på plass. Du kontrollerer dette ved å skrive adressen til serveren i en nettleser.

Remote Update Manager (RUM)

Hvis du distribuerer RUM-klienten på Windows-systemer innenfor organisasjonen, erstatter du den med den oppdaterte versjonen. RUM-oppdateringen er også tilgjengelig som en del av AAMEE 3.1-installasjonen. Last ned oppdateringen

Arbeidsstasjonsprodukter

Du kan finne oppdateringer for arbeidsstasjonsprodukter i Oppdateringer for sikkerhetssertifikater, eller last ned og installer Adobe Customer Response Tool for Windows (kommandolinjeversjon for bedrift). Verktøyet avgjør hvilke produkter som har oppdaterte sertifikater (ikke tilgjengelig for Creative Cloud). Du kan også finne oppdateringer på Lisensnettstedet (LWS).

Flash Player

Gå til Sikkerhetssertifikatoppdateringer for å få Flash Player-oppdateringen.

Reader

Hvis du lagrer et Reader-installasjonsprogram på en server eller som en del av et modulært avbildningssystem, oppdaterer du det med distribusjonsversjonen, eller du kan laste ned den nyeste versjonen.

Flash Media Server 4.5.3

Hvis du installerte Flash Media Server 4.5.3 før 10. juli 2012, behøver du ikke å gjøre noe. For installasjoner etter 10. juli 2012 må du oppdatere til Flash Media Server 4.5.4.

ColdFusion 10

Adobe anbefaler at alle ColdFusion-brukere installerer reparasjonen, ikke kun brukere som installerte oppdateringer etter 10. juli 2012. Du kan installere fra lisensnettstedet (LWS), eller fra nedlastningsdelen på Adobe.com.

Digital Marketing Suite produkter

For produkter som ikke er oppført her, behøver du ikke å gjøre noe.

AppMeasurement

For videre informasjon kan du kontakte din kundestøttekontakt for Digital Marketing Suite.

Report Builder

Last ned oppdateringen fra Digital Marketing-kontoen din.

SiteCatalyst Real-Time Dashboard

Last ned oppdateringen fra Digital Marketing-kontoen din.

Adobe Provisioning Toolkit Enterprise Edition (APTEE)

Oppdater til den siste Windows-versjonen av Adobe Provisioning Toolkit Enterprise Edition for CS6.