Høy prosessorbelastning på grunn av CEPHtmlEngine

Noen brukere kan oppleve høy prosessorbelastning etter oppstart av Adobe-produkter. Høy prosessorbelastning kan føre til treg markørbevegelse, ytelsesforsinkelse eller til og med lengre innlastingstider i apper.

Hvis du ser at CEPHtmlEngine Helper-prosessen skaper høy prosessorbelastning, kan du prøve følgende løsninger:

Løsning 1: Slett mappen med plugin-utvidelsen som forårsaker høy CPU-bruk

1. Open Aktivitetsovervåker.

2. I prosessfanen ser du etter CEPHtmlEngine-prosessen som forårsaker høy prosessorbelastning.

3. Velg prosessen og dobbeltklikk på den.

4. Velg fanen Åpne filer og porter .

5. Søk etter plugin-navnet i loggene.

For eksempel kan plugin-modulen for Adobe Illustrator-appen se slik ut ~/com.adobe.illustrator.OnBoarding.log.

6. Naviger til utvidelsesmappen som ligger på ~/Library/Application Support/Adobe/CEP/extensions eller ${PP}/CEP/extensions.

Utvidelsesmappe

7. Opprett en sikkerhetskopi av filen.

Høyreklikk på mappen, og velg deretter Flytt til papirkurv

8. Start appen på nytt.

Hvis problemet er løst, rapporterer du det til utvidelsesutvikleren for å sikre at det løses i fremtidige versjoner.

1. Åpne Oppgavebehandling.

2. Gå til fanen Detaljer til venstre.

3. Høyreklikk på den øverste kolonnen. Velg alternativet Velg kolonne.

4. Sjekk alternativet Kommandolinje og velg deretter Ok.

Kommandolinje

5. Se etter CEPHtmlEngine-prosessen som forårsaker høy prosessorbelastning.

6. Velg ctrl+c på tastaturet for å kopiere de tilsvarende loggene fra kolonnen Kommandolinjer.

Windows Oppgavebehandling

Lim det inn i et redigeringsprogram.

7. Søk etter plugin-navnet i loggene.

Plugin-modulen for Adobe Illustrator-appen kan for eksempel se ut som

..\com.adobe.illustrator.OnBoarding.log.

8. Naviger til utvidelsesmappen som ligger på C:\Program Files(x86)\Common Files\Adobe\CEP\extensions eller %AppData%\Roaming\Adobe\CEP\extensions eller ${PP}\CEP\extensions.

Windows utvidelsesmappe

9. Opprett en sikkerhetskopi av filen.

Høyreklikk på mappen og velg deretter Slett

10. Start appen på nytt.

Hvis problemet er løst, rapporterer du det til utvidelsesutvikleren for å sikre at det løses i fremtidige versjoner.

Løsning 2: Kontroller loggfilmappen

Dette problemet kan oppstå når det ikke er mulig med tilgang til Adobe-produkter eller det er umulig å skrive til en loggfil-mappe. Kontroller mappen som er nevnt under for å forsikre deg om at den eksisterer og at den nåværende brukerkontoen din har skrivetillatelser for å endre innholdet.

macOS

• Få tilgang til ~/Library/Logs/CSXS Creative Cloud-biblioteker med Gå til mappen-kommandoen.
  • Bekreft at mappen finnes og at du har skrivetillatelser for den.

Windows

• Få tilgang til %temp% fra søkefeltet i startmenyen eller fra feltet Kjør kommando
  • Bekreft at mappen finnes og at du har skrivetillatelser for den.

Løsning 3: Endre mappeinnhold

1. Lukk alle åpne Adobe-produkter, som Photoshop, Illustrator, Dreamweaver eller InDesign.

2. Flytt innholdet fra mappen som er nevnt nedenfor til et annet sted som en sikkerhetskopi (som til en mappe på skrivebordet ditt). Se banen nedenfor for mappeplassering etter produkt.

Merk:

Du må velge et produkt som er direkte kjørbart, holde nede ctrl-tasten + klikke på produktet og bruke vis pakkeinnhold-kommandoen for å få tilgang til produktmappene som er nevnt nedenfor.

macOS

• Photoshop: /Applications/Adobe Photoshop CC 2015/Adobe Photoshop CC 2015.app/Contents/Required/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraryPanel.html/
    • Illustrator: /Programmer/Adobe Illustrator CC 2015/Adobe Illustrator CC 2015.app/Contents/Required/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraries.angular/
    • InDesign: /Applications/Adobe InDesign CC 2015/Resources/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraries.angular/
    • Dreamweaver: /Applications/Adobe Dreamweaver/CC 2015/configuration/CEP/extensions/

Windows

• Photoshop: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Required\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraryPanel.html
    • Illustrator: C:\Program Files\Adobe\Adobe Illustrator CC 2015\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • InDesign: C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign CC 2015\Resources\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • Dreamweaver: C:\Program Files\Adobe\Adobe Dreamweaver CC 2015\configuration\CEPExtensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • Premiere Pro: C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CC 2015\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular

Merk:

Du får mulighet til å opprette en kopi av mappeinnholdet ved å holde nede option-tasten mens du drar.

3. Slett innholdet i originalmappen etter at du har opprettet en kopi.

4. Last ned DL224.zip og pakk ut innhodet i mappen som er nevnt nedenfor (samme innhold som du sikkerhetskopierte og slettet i forrige trinn).

Merk:

Velg et produkt som er direkte kjørbart og Ctrl + klikk på det for å bruke Vis pakkeinnhold-kommandoen for å få tilgang til produktmappene som er nevnt nedenfor.

macOS

• Photoshop: /Applications/Adobe Photoshop CC 2015/Adobe Photoshop CC 2015.app/Contents/Required/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraryPanel.html/
    • Illustrator: /Applications/Adobe Illustrator CC 2015/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraries.angular/
    • InDesign: /Applications/Adobe InDesign CC 2015/Resources/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraries.angular/
    • Dreamweaver: /Applications/Adobe Dreamweaver/CC 2015/configuration/CEP/extensions/

Windows

• Photoshop: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Required\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraryPanel.html
    • Illustrator: C:\Program Files\Adobe\Adobe Illustrator CC 2015\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • InDesign: C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign CC 2015\Resources\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • Dreamweaver: C:\Program Files\Adobe\Adobe Dreamweaver CC 2015\configuration\CEPExtensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • Premiere Pro: C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CC 2015\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
Merk:

Adobe Engineering er klar over problemet og håper på å forbedre dette i en fremtidig oppdatering.