Adobe Systems mottar tilbakemeldinger fra brukerne og har distribuert følgende UserVoice-webområder for å samle inn funksjonsforespørsler og feilrapporter.

Adobe XD

Adobe InDesign

Adobe Illustrator

Adobe video- og lydapper  Se den spesifikke veiledningen for innsendingn av video og lyd-apper i PDF-filen du finner her.

Merk:

Eventuelle tilbakemeldinger du deler med Adobe, er frivillige, og du gir Adobe tillatelse til å bruke tilbakemeldingen din uten begrensninger. All bruk av UserVoice må overholde Adobes bruksvilkår og Adobes retningslinjer for personvern.

Er Adobe-foraer og UserVoice forskjellige?

Adobe-foraer lar deg kommunisere med Adobe-fellesskapet av brukere og eksperter for å få klarhet i bruk av eksisterende funksjoner, funksjonaliteter og arbeidsflyter i Adobe-produktene. De hjelper deg også med å finne tips og råd for å utføre oppgavene på en mer effektiv måte.

UserVoice er en tredjepartsplattform som Adobe tilbyr kundene sine, slik at de kan sende inn funksjonsforespørsler og feilrapporter til kundeproduktgruppene.

Slik sender du nyttig tilbakemelding ved hjelp av UserVoice

Når du gir tilbakemelding til Adobe Systems for både funksjonsforespørsler og rapporteringsfeil, følger du retningslinjene nedenfor. Både for funksjonsforespørsler og feilrapporter skriver du inn et søkeord for innsendingen i tekstfeltet for innsendingstitler for å starte et søk av innsendte forespørsler. Hvis en annen bruker har sendt inn samme eller en lignende forespørsel, kan du hente deres forespørsel og legge til dine egne kommentarer i stedet for å sende inn en duplikatforespørsel.

Mens du ber om en ny funksjon

1. Bruk en kort, men beskrivende tittel når du skriver inn en ny ide.
  2. Velg den mest passende kategorien i rullegardinlisten Kategori. Dette gjør det enklere for Adobe å klassifisere, analysere og reagere raskere på innsendingen din.
  3. Angi en beskrivelse av funksjonen. Det kan bidra til å fortelle oss hva slags bruker du er (for eksempel redaktør, designer, fotograf osv.), og hva du vil oppnå med funksjonen du ber om.  («Jeg er en [brukertype], og jeg vil gjerne ha [funksjon] slik at jeg kan [ønsket resultat].»)
  4. Hvis bestemte arbeidsflyter eller maskinvarekonfigurasjoner gjelder, må du beskrive dem.
  5. Hvis mulig, legger du ved et bilde eller en kort video for å illustrere forespørselen bedre.

Ved rapportering av en feil

1. Velg den mest passende kategorien i rullegardinlisten Kategori. Dette gjør det enklere for Adobe å klassifisere, analysere og reagere raskere på innsendingen din.
  2. Gi en kort, spesifikk beskrivelse av feilen. «Premiere Pro krasjer mye» er ikke spesifikt nok. «Hver gang jeg klikker på et klipp på en tidslinje med effektpanelet åpent, krasjer Premiere Pro» er bedre.
  3. Fortell oss hva ønsket atferd eller resultat var, og hvilken atferd eller resultat du fikk i stedet. Vær spesifikk.
  4. Fortell oss om denne feilen bare har oppstått en gang, eller om du var i stand til å reprodusere den etter første gang det skjedde.
  5. Angi hvilken(e) versjon(er) av våre programmer du bruker (kopier versjonnummeret fra produktets Om-felt), sammen med eventuelle tredjepartsprogrammer som er involvert.
  6. Gi oss alle detaljene i systemet der problemene oppsto: maskinvaremodell, OS, OS-versjon osv.
  7. Gir oss detaljerte, trinnvise instruksjoner for gjengivelse av problemet (skjermbilder eller en rask film av skjermhandlingene er svært nyttig). Hvis du ikke kan beskrive de faktiske trinnene, må du beskrive alle detaljene du husker eller la merke til, som førte til denne problematiske atferden.