Feil, «Handlingen kan ikke fullføres» under tillegging av filer til Creative Cloud-lagring ved å bruke Finder-snarveien

Når du prøver å legge filer til Creative Cloud-fillagring ved å dra dem til Creative Cloud-mappens snarvei i Favoritter-delen av Finder, får du feilen «Handlingen kunne ikke fullføres».

Løsning

1. Lukk dialogen «Handlingen kunne ikke fullføres» ved å klikke på OK i feilmeldingen. Det kan hende du må klikke på den flere ganger.

2. Lukk Creative Cloud-appen ved bruk av Avslutt-alternativet fra Innstillinger.

3. Gjenstart Finder ved å høyreklikke på Finder-ikonet i Dokken mens du holder nede alternativer-tasten.

4. Velg Gjenstart på bunnen.

Etter å ha gjenstartet Finder, skal feilen ikke lenger forekomme. Adobe beklager for ubehag i sammenheng med feilen.Vår ingeniørgruppe vet om feilen, og skal ha den løst i en fremtidig oppdatering.

Hvis du fortsetter å ha problemer med å laste opp filer, vurder å bruke en annen metode – for eksempel å åpne og plassere den rett i Creative Cloud-filmappen.