Finn ut hvordan du løser inn Adobe-kjøpet ditt, konverterer innløsningskoden til et serienummer, bruker en innløsningskode til å aktivere et Adobe Creative Cloud- eller Acrobat DC-medlemskap og mer.

Hvis du kjøpte Adobe-produktet ditt fra en forhandler eller en Adobe-forhandler, kan du ha mottatt en innløsningskode. Du må løse inn denne koden før du kan begynne å bruke produktet.

Adobe tilbyr ulike typer produkter og innløsningskoder. Skann gjennom alternativene nedenfor og velg det relevante tilbudet for informasjon om hvordan du løser inn koden din.

Hvis du er usikker på hvilken type kode du har, kan du se Type koder.

Abonnement på detaljhandelprodukt

Besøk Løs inn ditt Creative Cloud-medlemskap eller Løs inn ditt Acrobat DC-abonnement.

Logg på eller opprett en Adobe-ID.

Angi innløsningskoden og klikk deretter på Aktiver medlemskap.

Eksempel: Creative Cloud

Abonnement på utdanningsprodukt

Besøk Løs inn ditt Creative Cloud-medlemskap.

Logg på eller opprett en Adobe-ID.

Bekreft din akademiske status ved å fullføre det medfølgende skjemaet.

Eksempel: CC student- og lærerutgave

Ikke-abonnement på detaljhandelprodukt

Besøk Løs inn kjøpet.

Logg på eller opprett en Adobe-ID.

Angi innløsningskoden og klikk deretter på Løs inn.

Eksempel: Photoshop Elements

Ikke-abonnement på utdanningsprodukt

I Nord-Amerika? Gå til siden for kvalifikasjonsverifisering . Ikke i Nord-Amerika? Gå til kundestøtteportalen til Adobe.

Fyll ut valideringsskjemaet for student/lærer. Last ned og installer programvare i prøveversjonsmodus.

Eksempel: Acrobat Professional 2017

Begrensning ved bruk

Du kan kjøpe én lisens per plattform for hver student- eller lærerutgave av et produkt fra Adobe per år. Adobes student- og lærerutgaver av produkter kan kun brukes på en privateid datamaskin, og kan ikke videreselges.

Abonnement – Detaljhandel-utgave

Innløsningskode kreves

1. Logg på eller opprett en Adobe-ID.

2. Angi innløsningskoden og klikk deretter på Aktiver medlemskap.

Løse inn koden
    Løse inn koden

3. Godta Vilkårene og betingelsene eller klikk på Påminn meg senere.

4. Last ned og installer programvaren.

Abonnement – Student- og lærerutgave

Innløsningskode kreves

1. Logg på eller opprett en Adobe-ID.

2. Bekreft din akademiske status ved å fullføre skjemaet.

Løse inn koden
    Løse inn koden

3. Angi innløsningskoden din.

4. Godta Vilkårene og betingelsene eller klikk på Påminn meg senere.

5. Last ned og installer programvaren.

Vedvarende – Detaljhandel-utgave

Innløsningskode kreves

Følg disse trinnene for å hente serienummeret som kreves for å installere programvaren:

1. Logg på eller opprett en Adobe-ID.

2. Angi innløsningskoden og klikk deretter på Løs inn.

3. Skriv ned serienummeret som vises.

4. Angi serienummeret når du blir bedt om det under installasjonen.

5. Lagre innløsningskoden for fremtidig tilgang til serienummeret i tilfeller du må installere programvaren på nytt.

Merk:

Innløsningskode og serienummer kan ikke byttes.Sørg for at du skriver inn serienummeret under installasjon.

Evigvarende - Student- og lærerutgave

Produktkode kreves

Du må bekrefte din kvalifikasjon for en evigvarende student-/lærerutgave før du fortsetter å installere programvaren.

Hvis du er i Nord-Amerika, besøker du siden for kvalifikasjonsverifisering , skriver inn produktkoden og fyller ut et valideringsskjema for lærer/student.Et serienummer vil bli sendt til deg innen 1 til 2 virkedager.

Hvis du er utenfor Nord-Amerika, fyller du ut valideringsskjemaet for student/lærer som du finner i Adobes kundestøtteportal.Et serienummer vil bli sendt til deg innen 2 til 4 virkedager.

Du kan laste ned og installere student-/lærerutgaven av programvaren i prøvemodus, mens du venter på et serienummer fra Adobe.

Du kan bruke programvaren i en begrenset tidsperiode i prøveversjonsmodus. Når prøveperioden slutter vil student-/lærerutgaven kreve et serienummer for videre bruk.

Feilsøking for problemer med innløsning av kode