Starte systemet i sikkermodus

  1. Start Macintosh på nytt. Trykk og hold nede Skift-tasten umiddelbart etter at du høre opptartstonen.
  2. Slipp Skift-tasten når Apple-logoen vises. Sikker oppstart vises på oppstartskjermen for Mac OS X.

Merk: Sikker oppstart vises kun på oppstartsskjermen, det vises ikke i hjørnene på skrivebordet på samme måte som i Windows.

Tilbakestille systemet til standardmodus

  1. Start Macintosh uten å trykke ned noen taster.

 

 

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet