Feilen “Midlertidig aktivering utløpt,” skjer når du prøver å aktivere Creative Suite 3- og Acrobat 8-program.

Midlertidig aktivering utløpt

Løsning

Lisensieringsinformasjonen lagres i en databasefil med navnet cache.db. Denne feilen inntreffer når bufrede lisensieringsdata fra tidligere Adobe-programvareinstallasjon er i konflikt med den nye installasjonen. Fjerning av datafilen gir en vellykket installering av Creative Suite 3 og Acrobat 8, uten en forespørsel om å aktivere programvaren.

Merk:

Fjerning av bufret lisensieringsdatabasefil (cache.db) berører lisensiering av annen installert Adobe-programmer som Creative Suite, Photoshop Elements, Premiere Elements, Acrobat, Creative Cloud-programmer og mer.

Følg trinnene nedenfor for å løse dette problemet. Sørg for at du har administratorprivilegier på systemet ditt før du prøver trinnene.

1. Avinstaller all Adobe-programvare før du fjerner bufferen.db fil. For å avinstallere programvaren kjører du Adobes avinstallasjonsprogram fra følgende plasseringer:

• Mac OS: I Finder navigerer du til Programmer > Verktøy > Adobe Installasjonsprogrammer.
    • Windows 10, 8, 7 eller Vista: velg Start > Kontrollpanel > Programmer og funksjoner.
  2. Last ned og kjør Creative Cloud Cleaner Tool for å fjerne gjenværende lisensoppføringer.

3. Naviger til buffer -mappen og fjern cache.db-filen manuelt.

Mac OS: /Library/Application Support/Adobe/Adobe PCD/cache/

Merk:

Mappen ligger i rotbiblioteket på stasjonen som inneholder Mac OS.

cache.db-fil på Mac

Windows 7, 8, 10:

• 32-biters: \Program Files\Common Files\Adobe\Adobe PCD\cache\
    • 64-biters: \Program Files(x86)\Common Files\Adobe\Adobe PCD\cache\
    cache.db-fil på Windows
  4. Installer Creative Suite på nytt 3 and Acrobat 8 fra CS3-produktnedlastinger-siden.

Tilleggsinformasjon

• Start Photoshop CS3 først for å lisensiere installerte Creative Suite 3-programvaretitler. Hvis du starter Acrobat 8 first, får du beskjed om å skrive inn et serienummer som ikke kreves hvis Photoshop startes først.
  • Etter at du installerer Creative Suite 3 og Acrobat 8, kan du installere og aktivere annen Adobe-programvare igjen.
  • Hvis du trenger informasjon om hvordan du finner det registrerte serienummeret, se Finn serienummeret ditt.
  • Installasjonsprogrammet for annen Adobe-programvare er tilgjengelig for nedlasting på siden for andre programvarenedlastinger.
  • Se i artikkelen for å laste ned Adobe-programvaren du har kjøpt.