Kan ikke godta sluttbrukerlisensavtalen og starte produktet

En «Creative Cloud»-programvare starter ikke og du kan ikke fortsette videre ved vinduet for sluttbrukerlisensavtaleen (EULA).

Enkelte brukere møter et problem hvor EULA-vinduet ved produktoppstart ikke fjernes etter at de klikker på Godta i lisensavtalens dialogvindu. Produktet starter ikke og brukeren kommer ikke videre på EULA-dialogvinduet.

EULA-dialogvindu

Løsning

1. Klikk på «X»-knappen øverst i høyre hjørne for å lukke EULA-dialogvinduet.

2. Last ned og installer den nyeste utgaven av AAM (Adobe Application Manager).

3. Nå kan du starte produktet. EULA-dialogvinduet dukker opp. Å klikke på Godta fjerner dialogvinduet.

4. Om det å oppdatere AAM ikke løser problemet nevnt ovenfor, gjør følgende:

1. Lukk EULA-vinduet ved å klikke på «X»-knappen øverst i høyre hjørne.
    2. Bruk utforskeren til å nå følgende sted og slett filen_LicenseAgreement.xml.
      • Windows - %appdata%\..\Local\Adobe\OOBE\
      • Mac OS - ~/Library/Application Support/Adobe/OOBE/
    3. Start produktet. EULA-dialogvinduet dukker opp. Å klikke på Godta fjerner dialogvinduet.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet