Adobe anbefaler at du besøker webområdet med en moderne Internett- eller mobilnettleser.For skrivebordsnettlesere må du kanskje også installere nyeste Adobe Flash Player for å nyte hele opplevelsen.

Dette dokumentet dekker systemkrav for visning og nedlasting av innhold fra Adobes webområde.

Nettleserkrav

Adobe.com støtter mange populære Internett- og mobilnettlesere. Det meste av området er skrevet i HTML5 og CSS3, som støttes av de fleste moderne nettlesere. Opplev det fullstendige webområdet til Adobe. Oppgrader til den nyeste versjonen av en av følgende nettlesere:

• Microsoft Internet Explorer 11 eller nyeste Microsoft Edge-nettleser
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Apple Safari for OS X og iOS

Adobes webområde gir ikke lenger fullstendig støtte for Microsoft Internet Explorer (IE) 10 og eldre IE-nettleserversjoner. Vurder en oppgradering av IE til en nyere versjon, eller bruk en alternativ nettleser, se listen over.

For iOS støtter Adobe.com Safari 9 og nyere.For Android: Adobe.com gir ikke lenger fullstendig støtte for eldre versjoner av standardnettleseren Webkit.Hvis du støter på problemer, bør du vurdere å bruke Chrome mobilnettleser.

Nedlastingskrav

For detaljerte retningslinjer og instruksjoner, se Hjelp for nedlasting og installering.Noen nedlastingsfunksjoner hos Adobe.com kan også kreve at JavaScript aktiveres i nettleseren. For Internet Explorer-brukere, kan det hende at ActiveX-kontroller også må aktiveres. Les nettleserens hjelpedokumentasjon hvis du ønsker mer informasjon.

Andre krav

JavaScript

Adobe.com bruker JavaScript til mange forskjellige funksjoner. Aktiver JavaScript i nettleseren. Les nettleserens hjelpavsnitt om du ønsker informasjon om hvordan du endrer denne innstillingen.

Informasjonskapsler

Enkelt funksjoner på Adobe.com, som regionvalg og pålogging til medlemskap, krever aktivering av informasjonskapsler i nettleseren. Les nettleserens hjelpavsnitt om du ønsker informasjon om hvordan du endrer denne innstillingen. For mer informasjon om Adobes bruk av informasjonskapsler, se Bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier.

Adobe Flash Player

Enkelte funksjoner på Adobe.com krever Adobe Flash Player for at du skal kunne nyte den fullstendige opplevelsen. Angi visningsinnstillinger på Adobes webområde for å vise Adobe Flash-innhold. Hvis du har satt preferansene til å vise kun HTML-versjonen, vil du ikke kunne se Flash-innhold på deler av webområdet.

Du kan fjerne visningsinnstilling og tillate Flash-innhold på Adobes webområde ved å klikke på Slett dine visningsinnstillinger.