Sammendrag

Adobe kjøpte opp plugin-modulen for Mettle SkyBox 360/VR 21. juni 2017. Disse plugin-modulene er for øyeblikket tilgjengelige som en del av CC 2018-versjonen av Creative Cloud som ble utgitt 18. oktober 2017. Hvis du vil ha tilgang til disse plugin-modulene i Premiere Pro, velger du Effekter > Videoeffekter > Minimalistisk video eller  Effekter og forhåndsinnstillinger  > Minimalistisk video i After Effects. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Minimalistisk video

Hvis du har en eldre versjon av After Effects eller Premiere Pro og vil fullføre eksisterende prosjekter, vil plugin-modulene for Mettle SkyBox fortsette å fungere til april 2018. Følg instruksjonene under for å laste ned disse plugin-modulene.

Vanlige spørsmål

Er disse plugin-modulene kompatible med alle Adobe-programmer på Creative Cloud?

Nei, disse plugin-modulene er kun kompatible med Premiere Pro og After Effects.

Er disse plugin-modulene kompatible med alle versjoner av After Effects og Premiere Pro?

Nei, disse plugin-modulene er kun kompatible med disse versjonene av Premiere Pro og After Effects.

• Adobe Premiere Pro CS6
  • Adobe Premiere CC 2014
  • Adobe Premiere Pro CC 2015
  • Adobe Premiere Pro CC 2015.3
  • Adobe Premiere Pro CC 2017

Hva er systemkravene for å installere og bruke plugin-modulene for SkyBox?

For Premiere Pro ser du Systemkrav|Premiere Pro og for After Effects ser du Systemkrav|After Effects

Merk:

Oppdater GPU-driverne før du installerer plugin-modulene for SkyBox – direkte fra det aktuelle forhandlernettstedet (NVIDIA, AMDosv). Vi anbefaler at du aktiverer jevne VR-arbeidsflyter når du bruker disse plugin-modulene.

Hvordan laster jeg ned plugin-modulene?

1. Du kan laste ned den komplette serien av plugin-moduler for Skybox 360/VR ved å klikke her.

2. Pakk ut arkivet.

3. Du kan se tre PKG-filer for macOS og tre EXE-filer for Windows OS.

• skybox-suite-ae
    • skybox-suite-pr
    • skybox-vrplayer
  4. Dobbeltklikk på de aktuelle filene for å installere én plugin-modul om gangen.

5. Du kan merke av for komponentene du vil installere, og fjerne avmerkingen for de du ikke vil installere.

6. Klikk på Installer for å starte installasjonen.

7. Klikk på Neste og Fullfør for å fullføre installasjonsprosessen.

Hvor er disse plugin-modulene installert i Premiere Pro CC og After Effects CC?

For Premiere Pro CC 2017:

• Windows: C:\Programfiler\ADOBE\Adobe Premiere Pro CC 2017\Plugin-moduler\Felles. VR Player er installert på C:\Programfiler\ADOBE\Felles\Plugin-moduler\7.0\MediaCore\Mettle.
  • macOS: MAC HD > Programmer>Adobe Premiere Pro CC 2018 > Adobe Premiere Pro CC 2018.app. Høyreklikk i og merk av for Vis pakkeinnhold > Plugin-moduler > Felles.VR Player er installert på MAC HD > Bibliotek > Programstøtte > ADOBE > Felles/Programtillegg > 7.0 > MediaCore > Mettle.

For After Effects CC 2017:

• Windows: C:\Programfiler\ADOBE\Adobe After Effects CC 2017\Støttefiler\Programtillegg\Effekter.
  • macOS: MAC HD > Programmer > Adobe After Effects CC 2017 > Programtillegg > Effekter > Mettle.

Merk:

For CC 2018 er ikke lenger VR Player innebygd i MediaCore.

Hvilke støttealternativer er tilgjengelige for plugin-modulene for SkyBox som er installert via koblingene ovenfor?

Kontakt Adobe Support for VR-relaterte CC 2018-versjoner av Premiere Pro og After Effects. For støtte som gjelder Premiere Pro og After Effects, kontakter du Mettle Support.