I noen tilfeller krasjer programmet når du starter After Effects eller Premiere Pro.

Problem

Programmet krasjer ved oppstart med feilen «Programmet kan ikke starte på riktig måte (0xc0000005)».

Beskrivelse

I noen tilfeller starter ikke programmet på riktig måte når du starter After Effects 15.1 og Premiere Pro 12.1.

Feilen vises på Windows-maskinen hvis du har installert Intel Graphics- og NVIDIA GPU-kort på datamaskinen.

Løsning

Bruk en av følgende alternativer for å løse problemet:

Alternativ 1:

• Velg Enhetsbehandling > Skjermkort på datamaskinen og deaktiverer NVIDIA-grafikkortet.
    ELLER
  • Gå til NVIDIA-kontrollpanelet og endre innstillingene under 3D-programmer.Velg Integrert grafikk i Foretrukket grafisk prosessor, ikke NVIDIA.
  • Oppdater driverne til Intel GPU gjennom Windows-oppdateringer eller fra systemprodusentens nettside for nedlasting av drivere.

Alternativ 2

1. Avinstaller Adobe After Effects 15.1 eller Adobe Premiere 12.1.
  2. Start maskinen på nytt og installer Adobe After Effects 15.1 eller Adobe Premiere Pro 12.1 på nytt.