Denne tekniske merknaden (TechNote) beskriver kjente problemer med Flex 2-kompilatoren, som kan føre til feil når du kompilerer Flex-programmet.

• 175465: Følgende kjøretidsfeil genereres fordi kompilatoren ikke kan rapportere en feil når det finnes en beskyttet settmetode ibaseklassenmed samme navn som en beskyttet medlemsvariabel i en avledet klasse: VerifyError: feilnr. 1107: ABC-data er skadet, forsøk på å lese er utenfor grensene.
  • 174533: Et ikke avbrutt \n-tegn i en egenskapsfil for ressurspakker fører til kompilatorfeil som peker tilbake til en generert kode: Melding: Syntaksfeil: En strenglitteral må avsluttes før linjeskiftet.
  • 175233: Hvis en egenskapsfil for ressurspakker er kodet iunicode, genererer kompilatoren misledende feil som for eksempel Feil: Syntaksfeil: registrering av inndata ble avbrutt før den nådde avsluttende anførselstegn for en strenglitteral
    Alle strengene i egenskapsfiler må være kodet i Latin-1 eller UTF-8.
  • 170249: Ingen kompileringsadvarsel eller -feil genereres ved uoverensstemmende objekter i kilde og mål for kodenmx:Binding,og det fører til en kjøretidsfeil.
  • 172353: En kjøretidsfeil genereresnårLocale.getCurrent(Application.application.systemManager).country
    brukes til å hente land i et program der lokale innstillinger ikke finnes som et kompilatoralternativ, for eksempel
    TypeError: Error #1009: får ikke tilgang til en egenskap eller metode for en referanse til et nullobjekt.
  • 169682: Hvis brødteksten i en For-sløyfe er en enkelt linje under feilsøking, hopper enkelt steg over hele sløyfen.
  • 171214: Klasser som implementerer et grensesnitt, kreves ikke av kompilatoren for å matche standardverdiene i deres metoder med grensesnittmetodene.
  • 174646: Hvis en klasse inneholder tilgangsfunksjoner med forskjellige attributter for tilgangskontrollens navneområde, (for eksempelog enbeskyttet setter og en offentlig mottaker) bruker en av dem, fører det til en kompileringstidsfeil, foreksempelkompilator-feil1000: Tvetydig referanse til myVar
    Løsningen er å gi mottaker- eller setter-funksjonen et nytt navn for å unngå uoverensstemmelser.
  • 175271: Ordboken håndterer ikke MethodClosures riktig, så du kan få to oppføringer med samme funksjon som en nøkkel i ordboken. Du kan løse dette problemet ved å erklære en variabel og tilordne den til avslutningen, og deretter fortsette å bruke den variabelen.
  • 175264: Hvis du kompilerer et program som starter en klasse som genererer en kompilatoradvarsel, rapporteres kompilatoradvarselen selv etter at referansen til klassen med feil er fjernet. Kompilatoradvarselen rapporteres ikke lenger når du har oppdatert til en ren build.
  • 171221:mxml-kompilatoren produserer en stakksporing nårmxml-koden har et ActionScript-uttrykk som inneholder syntaksfeil. Eksempel:

<?xmlversion="1.0" encoding="iso-8859-1"?> <mx:Applicationxmlns:mx="http://www.adobe.com/2006/mxml" > <mx:TextInput id="ti" text="{String(new Date()}"/> </mx:Application>
  • 172876: Kompilatoren genererer kryptiske feil når du bruker et variabelnavn som allerede er i bruk i en modellbaseklasse for et Flex-program eller en Flash API-klasse som for eksempel DisplayObject. Eksempel:
    Tilgang til en potensielt udefinert egenskap, x , via en referanse med statisk type Streng. Tilgang til en potensielt udefinert egenskap, y , via en referanse med statisk type Streng. Tilgang til en potensielt udefinert egenskapstekst via en referanse med statisk type flash.display:DisplayObject
  • 174788: Trinnvis kompilering viser feil etter oppdatering av en egenskapsfil for ressurspakker, for eksempel Feil: Kan ikke løse en klasse for ResourceBundle: TestResources_properties
    Rens prosjektet i Flex Builder for å fjerne feilen.

Tilleggsinformasjon