Lær hvordan du installerer biblioteket, tittelmaler og malprosjekter (funksjonelt innhold) for Adobe Premiere Pro, After Effects og Encore.

Funksjonsinnhold mangler for Adobe Premiere Pro og Encore

• Når du prøver å åpne tittelmalene i Adobe Premiere Pro CS6 eller CC, mangler de.
  • Når du prøver å åpne malprosjekter i After Effects CS6 eller CC, mangler de.
  • Når du åpner bibliotekpanelet i Adobe Encore CS6, er det ikke noe i det. Undermappen Bibliotek finnes heller ikke i Adobe Encore-programmappen på harddisken.

Løsning for Adobe Premiere Pro og Encore: Installer funksjonsinnhold for CS6

Adobe Premiere Pro CS6: Se installeringsinstruksjonene for å installere tittelmalene for Adobe Premiere Pro CS6.

Adobe Premiere Pro CC: Installer Adobe Premiere Pro CS6 hvis du ikke har gjort det allerede. Se deretter installeringsinstruksjonene for å installere tittelmalene for Adobe Premiere Pro CS6. Når du har installert til CS6, kopierer du forhåndsinnstillingene til Adobe Premiere Pro CC.

Merk:

Det finnes ikke noe funksjonsinnhold spesifikt for Adobe Premiere Pro CC, men du kan bruke CS6-maler i Premiere Pro CC. Kopier malene fra Adobe Premiere Pro CS6 til Adobe Premiere Pro CC.

Installasjonsinstruksjoner

Last ned og installer funksjonsinnhold for Adobe Premiere Pro CS6 og Adobe Encore CS6:

macOS (1,1 GB)
Windows (734 MB)

macOS

1. Dobbeltklikk DMG-filen for å montere en diskavbildning som inneholder installasjonsprogrammene.

2. Velg å installere funksjonsinnhold for Encore og Adobe Premiere Pro, eller begge pakkene etter behov. Åpne mappen for hver pakke og finn installasjonsprogrammet.

3. Kjør Install.app for å starte installasjonsprosessen.

Når funksjonsinnholdet i den første pakken er installert, løser installasjonsprogrammet ut diskavbildningen. Monter diskavbildningen på nytt, og kjør det andre installasjonsprogrammet.

4. Hvis du bruker Adobe Premiere Pro CC, kopierer du mappene fra mappen Adobe Premiere Pro CS6 > Presets, og limer dem inn i mappen Adobe Premiere Pro CC (versjon) > Presets.

1. Velg mappen Finder > Premiere Pro CS6 Application Presets.

2. Velg og kopier følgende mapper:

Programmer/Premiere Pro CS6/Presets/Styles

Programmer/Premiere Pro CS6/Presets/Templates

Programmer/Premiere Pro CS6/Presets/Textures

3. Lim inn de tre mappene i forhåndsinnstillingermappen for Adobe Premiere Pro CC.

Programmer/Adobe Premiere Pro CC/Presets

Windows

Merk:

Hvis du har installert de forrige pakkene for funksjonsinnhold, kan det hende at mappene Templates og Textures finnes i mappen Programfiler > Adobe > Adobe Premiere Pro CS6 > Presets. Slett disse mappene før du installerer.

1. Pakk ut innholdet i den nedlastede ZIP-filen til et praktisk sted, for eksempel skrivebordet.

2. Hvis du vil opprette installasjonsmapper for installasjonsprogrammene for funksjonsinnhold for Encore og Adobe Premiere, kjører du EXE-filen.

3. Gå til mappen for innholdet du vil installere og kjøre installasjonsprogrammet i.

4. Hvis du bruker Adobe Premiere Pro CC, kopierer du mappene fra mappen Adobe Premiere Pro CS6 > Presets, og limer dem inn i mappen Adobe Premiere Pro CC > Presets.

1. Velg C:\Programfiler\Adobe\Adobe Premiere Pro CS6\Presets.

2. Velg og kopier følgende mapper:

C:\Programfiler\Adobe\Adobe Premiere Pro CS6\Presets\Styles

C:\Programfiler\Adobe\Adobe Premiere Pro CS6\Presets\Templates

C:\Programfiler\Adobe\Adobe Premiere Pro CS6\Presets\Textures

1. Åpne mappen Adobe Premiere Pro CC, og velg Vis innholdet i pakken.
      2. Kopier alle de tre ovennevnte mappene til mappeplasseringen Adobe Premiere Pro CC > Presets.
      3. Kontroller at filbanen er riktig og peker til den nyeste versjonen.

C:\Programfiler\Adobe\Adobe Premiere Pro CC\Presets\

Vise pakkeinnhold i en bane

Løsning for After Effects: Last ned og installer innhold fra Adobe After Effects Exchange

After Effects-malprosjekter kan lastes ned fra nettstedet Adobe Add-ons.

Løsning kun for kunder som bruker elektronisk programvarelevering

Last ned og installer funksjonsinnhold for Encore, After Effects og Adobe Premiere Pro.

Merk: Hopp over trinn 1–6 hvis du allerede har lastet ned funksjonsinnhold for Encore, After Effects og Adobe Premiere Pro.

1. Gå til Adobe ID-kontoen i en nettleser.

2. Logg på med Adobe ID og passord.
  3. Klikk på Vis bestillingshistorikk.
  4. Se på raden med bestillingsnummeret, og klikk på Last ned.
  5. På nedlastingssiden ser du på raden med beskrivelse av funksjonsinnholdet. For CS5 ser du for eksempel etter "Adobe Premiere Pro CS5: Nedlastingen inneholder flere Viktig-filer samt innhold (menyer, knapper og bakgrunner) for Adobe Encore CS5 ."
  6. Last ned dette innholdet med Akamai Download Manager eller en alternativ nedlastingsmetode.
  7. Lukk Encore og Adobe Premiere Pro.
  8. På macOS dobbeltklikker du den nedlastede DMG-filen.

Velg mappen diskavbildningen for Adobe Premiere Pro CS5 Content > Encore Functional Content, og dobbeltklikk Setup

9. På Windows utfører du følgende trinn:

• Velg mappen der du lastet ned filene fra nedlastingssiden. Eksempel: Skrivebord > Premiere.
    • Dobbeltklikk PremierePro_5_Content_LS7.exe. Installasjonsfilene pakkes ut til en mappe ved navnet Adobe CS5. Eksempel: Skrivebord > Adobe CS5.
    • Velg mappen Adobe CS5 > Premiere Pro Family Content Installers > Adobe Encore CS5 Functional Content
    • Dobbeltklikk Set-up.exe for å starte installasjonen.
    • Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen.

Ekstraløsning: Installer Resource Central-bibliotekinnhold

Last ned det ekstra bibliotekinnholdet

Velg språk for å starte nedlastingen:

Pakk ut bibliotekinnholdet i mappen Library

1. Pakk ut ZIP-filen du lastet ned, for å opprette en 7Z-fil (for eksempel nb-NO.7z).

2. Pakk ut 7Z-filen til ønsket plassering på datamaskinen. Du kan se en mappe bli opprettet basert på det valgte språket.

Merk:

3. Kopier innholdet i språkmappen (for eksempel nb-NO) til følgende plassering:

• Windows: C:/Programfiler/Adobe/Adobe Encore CS6/
    • macOS: Programmer/Adobe Encore CS6/
  4. Hvis du velger en egendefinert plassering for biblioteksmappen i stedet for standardplasseringen, starter du Adobe Encore og går til mappen:

• Windows: Rediger > Innstillinger > Medier
    • macOS: Encore > Preferences > Media