Dette gjelder følgende produkter Photoshop CC, Illustrator CC og InDesign CC
Berørte versjoner Juni 2017 og nyere utgivelser

Problem

Kommandoen Fil > Åpne (Cmd+O) starter ikke lenger arbeidsområdet Nylige filer når innstillingen Vis arbeidsområdet nylige filer når du åpner en fil er aktivert.

Løsning

Få tilgang til en liste over dine siste dokumenter ved å velge Fil > Åpne nyeste eller gjennom Start-skjermen.

Tilleggsinformasjon

Fremtidige oppdateringer av disse appene kan inneholde forbedringer som integrerer arbeidsflyten Nylige filer bedre med kjernebrukeropplevelsen. Takk for din tålmodighet mens vi jobber sammen mot en optimal tilstand.