Tastatursnarveien Space-Cmd i macOS Sierra starter både Siri- og Zoom inn-verktøyet. Lær hvordan du løser dette problemet.
Berørte programmer Berørte OS-versjoner
Photoshop CC, Adobe XD, InDesign CC, Animate CC og Photoshop Elements macOS Sierra (versjon 10.12)

Problem

Tastatursnarveien Space-Cmd i macOS Sierra (10.12) starter Siri- og Zoom inn-verktøyet samtidig.

Løsninger

Endre tastatursnarveien for Siri. Følg trinnene i dette Apple-støttedokumentet for å gjøre det: