Adobe Document Cloud gir deg all kraften i Adobe Acrobat og Adobe PDF, i tillegg til elektroniske tjenester for signering og godkjennelser, samt beskyttelse, sporing og publisering av dokumenter.

Adobe Document Cloud lar deg opprette, administrere, overføre og publisere viktige forretningsdokumenter. Komplett PDF-løsning på datamaskin og mobil, og webAutomated eSign og godkjenninger integrert med loggsystemer. Administrer, spor og beskytt sensitiv informasjon.

Acrobat DC for enkeltbrukere

Abonnementstilbud
Adobe Acrobat Pro DCInkluderer: Acrobat Pro som skrivebordsprogram, mobil- og nettapp, samt alle Document Cloud-tjenestene.
Adobe Acrobat Standard DCAcrobat Standard som skrivebordsprogram, mobil- og nettapp, samt alle Document Cloud-tjenestene.
 Skrivebordsprogramvare
Adobe Acrobat Pro DCSelges med fast lisens eller abonnementslisens. Fastlisens inkluderer
Acrobat Pro-skrivebordsprogrammet og fungerer med gratis Document Cloud
-tjenester.

Adobe Acrobat Standard DCSelges med fast lisens eller abonnementslisens. Fast lisens inkluderer
Acrobat Standard-skrivebordsprogrammet og fungerer med gratis Document
Cloud-tjenester.

Apper for mobile enheter
Adobe Acrobat DCSe, signer, merk og del PDF-filer, og få tilgang til nylig brukte filer, kostnadsfritt. Opprett, rediger, eksporter og organiser PDF-filer med forskjellige nivåer av betalte abonnementstjenester.Gratis mobilapp. Det finnes flere funksjoner tilgjengelig for abonnenter. Se listen over Document Cloud-tjenester nedenfor. Funksjoner som er tilgjengelig gjennom Acrobat DC-mobilappen med Document Cloud-tjenester er en undergruppe av de på datamaskin.
Adobe Fyll ut og signer DCFyll ut, signer og send skjemaer raskt med smart autofullføring.Gratis mobilapp. Fungerer alene, eller sømløst integrert med Acrobat
DC-mobilappen.
Adobe eSign Manager DC (tidligere EchoSign for mobile enheter)Send, spor og administrer signerte dokumenter fra hvor som helst i verden, og skaff signaturer personlig.Gratis mobilapp. Fungerer frittstående som et tillegg til Send for Signature- (og
eSign) tjenester. Kan ikke integreres med Acrobat DC-mobilappen.
 Webapp

Adobe Document Cloud (tidligere acrobat.com)Lagre og del filer gratis på nettet. Opprett, kombiner, eksporter, organiser, fyll ut og signer, send og spor eller sendt til signatur med diverse betalte abonnementstjenester. Last ned skrivebordsprogramGratis webapp. Det finnes flere funksjoner tilgjengelig for abonnenter. Se listen over Document Cloud-tjenester.  Funksjoner som er tilgjengelig gjennom
nettappen er en undergruppe av de på datamaskin.
 Acrobat DC Document Cloud-tjenester for enkeltbrukere
Administrer filerLagre og administrer filer på nettet. (5 GB ledig, 20 GB med abonnementsplaner)Gratistjenester. Registrering er obligatorisk. Fungerer med Acrobat DC under fast lisens eller abonnementslisenser.(Disse tjenestene er også tilgjengelige for brukere av Reader til datamaskiner, og de som har kjøpt de frittstående tjenestene
under)
MobilkoblingFå tilgang til nylige viste PDF-filer på datamaskin, mobil og nett (faktisk et merkefunksjonsnavn, ikke en
tjeneste)
Gratistjenester. Registrering er obligatorisk. Fungerer med faste eller abonnementsbaserte lisenser for Acrobat DC (også tilgjengelig for brukere av Reader for datamaskin og de som eier følgende frittstående produkter).
Fill & SignFyll ut, signer og send skjemaer raskt med smart autofullføring.(Fill & Sign finnes som skrivebordsprogram og mobilapp, samt som en komplett Internett-tjeneste i nettleseren). Document Cloud-tjenester gir verdiskapning ved å administrere automatisk innfylling av data til skrivebords-, web- og iPad-enheter. Autofullførte data vil ikke synkroniseres med Android i april-lanseringen.)Gratistjenester. Registrering er obligatorisk. Fungerer med faste eller abonnementsbaserte lisenser for Acrobat DC (også tilgjengelig for brukere av Reader for datamaskin og de som eier følgende frittstående produkter).
Eksporter PDFKonverterer PDF-filer til formatene Microsoft Word, Excel, PowerPoint eller RTFInkludert i Acrobat Standard DC- og Acrobat Pro DC-abonnement. (Export PDF, Send & Track og Send for Signature selges også frittstående)
Send og sporSend, spor og bekreft levering av dokumenter elektronisk.Inkludert i Acrobat Standard DC- og Acrobat Pro DC-abonnement.
Send til signeringSend, signer, spor, administrer og arkiver signerte dokumenter.Inkludert i Acrobat Standard DC- og Acrobat Pro DC-abonnement.
Opprette PDFKonverter dokumenter, bilder og fotografier til PDF-filer.Inkludert i Acrobat Standard DC- og Acrobat Pro DC-abonnement.
Kombiner filerSlå sammen flere dokumenter til én PDF-fil.Inkludert i Acrobat Standard DC- og Acrobat Pro DC-abonnement.
Rediger PDFLegg til eller rediger tekst i en PDF-fil (mobilappen fungerer kun på iPad i april)Inkludert i Acrobat Pro DC-abonnement.
Organiser siderOmarranger sidene i en PDF-fil. (mobilappen fungerer kun til iOS og Android-nettbrett og Android-smarttelefoner)Inkludert i Acrobat Pro DC-abonnement.

Frittstående tjenester

Abonnementstilbud
Adobe PDF PackUunnværlige PDF-verktøy (Opprett PDF, Kombiner sider, Eksporter PDF, Fyll ut og signer, Send og spor, Send til signatur, Filbehandling og Mobilkobling)Tjenestene fungerer via nettleser, Reader-skrivebordsprogrammet og Acrobat DC-mobilappen, med visse unntak:
Kombiner sider fungerer kun på nettet. Fyll ut og signer fungerer med en separat mobilapp
(Adobe Fill & Sign DC). Send til signatur fungerer med en separat mobilapp (Adobe eSign Manager DC).
Adobe Eksporter PDF   Konverterer PDF-filer til Microsoft Word og Excel-format (kun)Fungerer via nettleser, Reader-skrivebordsprogrammet eller Acrobat DC-mobilappen.
Adobe Send til signatur Send, signer, spor og administrer signerte dokumenter Fungerer via nettleser, Reader-skrivebordsprogrammet eller eSign Manager DC-mobilappen.
Adobe Send og spor
Send, spor og bekreft levering av dokumenter elektronisk.Fungerer via nettleser og Reader-skrivebordsprogrammet. Send (kun sending, ingen sporing) via Acrobat DC-mobilappen.
  Webapp
Adobe Document Cloud (tidligere acrobat.com)Lagre og del filer gratis på nettet. Opprett, kombiner, eksporter, organiser,
fyll ut og signer, send og spor eller sendt til signatur med diverse betalte
abonnementstjenester.
Gratis webapp. Ytterligere funksjonalitet er tilgjengelig via abonnements
planen.
  Skrivebordsprogramvare
Adobe Acrobat Reader DCVis, signer, skriv notater i og del PDF-filer, og få tilgang til nylig brukte filer gratis. Opprett og eksporter PDF-filer, skaff signaturer fra andre og send og spor dokumenter med betalte abonnementstjenester. Gratis skrivebordsversjon av programvaren. Fungerer med gratis og betalte Adobe Document Cloud-tjenester, i henhold til abonnementsplanen.
  Apper for mobile enheter
Adobe Acrobat DC  Vis, signer, skriv notater i og del PDF-filer, og få tilgang til nylig brukte filer gratis.Gratis mobilapp. Ytterligere funksjonalitet er tilgjengelig via abonnements
planen.
Adobe Fyll ut og signer DCFyll ut, signer og send skjemaer raskt med smart autofullføring.mobilappen. Fungerer frittstående eller integreres sømløst med Acrobat DC-mobil
appen.
Adobe eSign Manager DCSend, spor og administrer signerte dokumenter fra hvor som helst i verden, og skaff signaturer
personlig.
Gratis mobilapp. Fungerer frittstående. Fungerer som tilbehør til Send til
signatur-tjenesten.

Bedriftsstilbud

Adobe Document Cloud til firmabruk - Premium

Selges via ETLA (Enterprise Term License Agreement). Disse konfigurasjonene er tilgjengelige.

Adobe Document Cloud til firmabruk:

• Premium (P1) - inkluderer Acrobat Pro, alle PDF-tjenester, eSign-tjenester (P1), pluss alle administrasjonsverktøy, inkludert navngitt bruker-administrering via Adobe Enterprise-dashbordet.
  • Premium (P2) - inkluderer Acrobat Pro, alle PDF-tjenester, eSign-tjenester (P2), pluss alle administrasjonsverktøy, inkludert navngitt brukeradministrering via Adobe Enterprise-dashbordet.
  • Premium eSign-tjenester (P2) – inneholder eSign-tjenester som kan sammenlignes med den tidligere EchoSign Enterprise-planen, inkludert administrasjon av navngitte brukere via eSign-tjenestenes administrasjonskonsoll.*
  • Premium eSign-tjenester (P2) inkluderer eSign-tjenester tilsvarende EchoSign Global-planen, inkludert navngitt brukeradministrering via eSign-tjenestenes adminkonsoll.*

* Premium eSign-tjenester (P1) og (P2) kan også selges av Document Cloud-spesialistsalgstemaet, via direktekanalen for eSign-tjenester som ikke bruker ETLA.

Adobe Document Cloud til firmabruk - Pro

Selges via ETLA. Det finnes to konfigurasjoner tilgjengelig.

Adobe Document Cloud til firmabruk:

• Pro - Inkluderer Acrobat Pro-skrivebordsprogramvare, pluss serialisert brukeradministrasjon via nettstedet til Adobe Licensing.
  • Pro med tjenester - legger til alle Document Cloud-tjenester som følger med i et Acrobat DC Pro-abonnement, pluss alle administrasjonsverktøy, inkludert navngitt brukeradministrering via Adobe Enterprise-dashbordet.
Adobe Document Cloud til firmabruk - Standard

Selges via ETLA. Det finnes to konfigurasjoner tilgjengelig.

Adobe Document Cloud til firmabruk:

• Standard - Inkluderer Acrobat Standard-skrivebordsprogramvare, pluss serialisert brukeradministrasjon via nettstedet til Adobe Licensing.
  • Standard med tjenester - legger til alle Document Cloud-tjenester som følger med i et Acrobat DC Standard-abonnement, pluss alle administrasjonsverktøy, inkludert navngitt brukeradministrering via Adobe Enterprise-dashbordet.
  Acrobat DC-apper
 Planene ovenfor fungerer med de samme skrivebords-, mobil- og webappene som er tilgjengelig for Acrobat DC-kunder. I tillegg får kundene som kjøper en Premium-plan eller bruker tjenesten Send til signatur tilgang til følgende webapp.
  Webapp
Adobe Document Cloud eSign-tjenester

Elektroniske signaturtjenester på bedriftsnivå Send, spor, administrer og
arkiver signerte dokumenter.

• Nettappen er fremdeles den primære brukeropplevelsen for kunder som kjøper en tjenesteplan gjennom
    Adobe Document Cloud Premium eSign (P1 eller P2). Den
    gir robust funksjonalitet både til sluttbrukere og administratorer.
  • Webappen tilbyr gratis, nettleserbasert signering for alle mottakere (de som underskriver trenger ikke å registrere seg eller kjøpe et abonnement).
  • I tillegg kan E-signeringstjenestene kan integreres i andre programmer og forretningssystemer når kunder kjøper et abonnement på Adobe Document Cloud Premium
    eSign-tjenesten (P2) (For eksempel, Turnkey-integrasjoner med Salesforce, Apttus, Ariba og Microsoft SharePoint – samt omfattende API-rammeverk og verktøy for å integrere e-signeringstjenester inn i forretningssystemer og nettprogrammer).

Solgt via – Tilbud – Hva er inkludert

Last ned