Symptoms

After upgrading from CQ5.2.X to CQ5.3 my repository.xml file is missing from crx-quickstart/server/runtime/0/_crx/repository.xml. Where is it?

Cause

In CQ5.3 the repository.xml file has been moved to crx-quickstart/repository/repository.xml by default.

Resolution

N/A

Applies to

CQ 5.3 Upgrade

Esta obra está licenciada sob uma licença não adaptada da Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0  As publicações do Twitter™ e do Facebook não são cobertas pelos termos do Creative Commons.

Avisos legais   |   Política de privacidade online