Issues

  1.  CUG response cache controls not respected by dispatcher
  2.  Sling/CQ should detect infinate redirects and throw an exception
  3.  Login Selector Authentication Handler reads config inconsistently

Resolution

Issues are fixed by CQ5.4 HotFix package #35466. Please raise a DayCare ticket to obtain this package.

Applies to

CQ5.4

Download

Esta obra está licenciada sob uma licença não adaptada da Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0  As publicações do Twitter™ e do Facebook não são cobertas pelos termos do Creative Commons.

Avisos legais   |   Política de privacidade online