Issue

What are the supported delivery methods for manifest publishing? Does Scene7 support FTP-SSL (FTPS) for delivering files?

Solution

Scene7 only supports FTP and SFTP for manifest file delivery. It does not support FTPS (FTP-SSL).

Esta obra está licenciada sob uma licença não adaptada da Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0  As publicações do Twitter™ e do Facebook não são cobertas pelos termos do Creative Commons.

Avisos legais   |   Política de privacidade online