Saznajte kako da zaustavite poruke o grešci koje naznačavaju da se još uvek nalazite u probnom režimu (ili da je vaš probni režim istekao) čak iako ste već kupili Creative Cloud pretplatu.

Napomena:

Može biti potrebno do jednog časa da se plaćanje obradi. Dok se ne obradi, aplikacije nastavljaju da prikazuju opcije za besplatno članstvo. Možda će biti potrebno da sačekate još malo ako ste obavili kupovinu u proteklih sat vremena.

Obrišite keš i kolačiće sa svog pregledača

Pogledajte uputstva za veb pregledače koji su navedeni u nastavku da saznate kako da obrišete njihov keš i kolačiće.

Uverite se da je vaša pretplata aktivna

 1. Na stranici Adobe.com, prijavite se na svoj Adobe nalog koristeći svoj Adobe ID (obično je vaša e-pošta) i lozinku.

  Ako ste već prijavljeni, kliknite na sliku profila na vrhu navigacione trake.

  Napomena:

  Ako imate više Adobe ID-a, proverite da li ste prijavljeni na svoj nalog pravim ID-om.

 2. Na iskačućoj tabli, kliknite na Upravljaj nalogom. Od vas može biti zatraženo da unesete svoju lozinku da biste potvrdili svoj identitet.

  Otvara se ekran za upravljanje Adobe ID naloga.

  Upravljaj nalogom
 3. U meniju Planovi i proizvodi, kliknite na Upravljaj planom.

  Upravljanje planom
 4. U odeljku Upravljanje planom, proverite da li je vaša pretplata aktivna. Ako je istekla, zbog toga verovatno vidite poruke koje naznačavaju da ste u probnom režimu ili da je vaša probna verzija istekla.

  Istekli nalog
 5. Ako se vaša pretplata prikazuje kao aktivna, onda zastareli način plaćanja može biti problem.

  Da vidite da li su vaše informacije za plaćanje važeće, u odeljku Planovi i proizvodi, izaberite Uredi detalje plaćanja.

  Uredi detalje plaćanja
 6. Ako vaš način plaćanja nije važeći, ažurirajte informacije sa kreditne kartice u iskačućem prozoru i kliknite na Sačuvaj.

  Vaš novi način plaćanja će stupiti na snagu u sledećem ciklusu naplate.

Proverite ažuriranja za Creative Cloud desktop aplikacije

 1. Kliknite na ikonu Creative Cloud, koja se nalazi na traci sa zadacima (Windows) ili Apple traci menija (Mac OS), da otvorite Creative Cloud aplikaciju za računare.

 2. U meniju profila, kliknite na Odjava.

 3. Da se ponovo prijavite, uđite u svoj Adobe ID (obično je to vaša e-adresa) i lozinku, a zatim kliknte na Prijava.

 4. Kliknite na ikonu zupčanika u gornjem desnom uglu.

 5. Izaberite Proverite ažuriranja za aplikaciju u iskačućem meniju. Takođe možete da pritisnete Ctrl+Alt+R (Windows) ili Command+Option+R (Mac OS) da osvežite Creative Cloud desktop aplikaciju i proverite ažuriranja.

 6. Ako ne koristite najnoviju verziju Creative Cloud desktop aplikacije, pojavljuje se upit za ažuriranje. Kliknite na Ažuriraj.

Uklonite unose koji se odnose na Adobe u izvornoj datoteci

Ako prethodno rešenje ne pomogne, računar možda ima problem sa povezivanjem sa Adobe serverima za aktivaciju. Uzrok toga može da bude nepravilno konfigurisana izvorna datoteka operativnog sistema (izvorne datoteke operativnog sistema mapirajuimena hostana IP adrese). 

Da biste otklonili taj problem, pokušajte da uklonite unose koji se odnose na Adobeuizvornojdatoteci. Unose koji se odnose na Adobeuizvornojdatotecimožete da uklonite na dva načina:

Automatski popravite izvornu datoteku pomoću alatke za popravljanje ograničenog pristupa Popraviteizvornudatoteku pomoću alatke za popravljanje ograničenog pristupa. Kod ovog načina ne morate ručno da uređujeteizvornudatoteku -- alatka automatski popravlja datoteku. 

Ručno resetujte izvornu datoteku Ako problem ne bude rešen ni posle pokretanja alatke za popravljanje ograničenog pristupa, resetujte izvornu datoteku ručno.

I dalje imate problema?

Ako rešenja koja su navedena iznad ne deluju, pokušajte sledeće korake u Napredno rešavanje problema u vezi sa povezivanjem ili nas pozovite

Ovaj rad ima negeneričku licencu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0  Twitter™ i Facebook objave nisu pokrivene uslovima za Creative Commons.

Pravne napomene   |   Smernice za privatnost na mreži