Adobe ID je obično jedinstvena adresa e-pošte koju ste prvo koristili kada ste započeli članstvo ili kada ste kupili aplikaciju ili uslugu kompanije Adobe.

Adobe ID je od suštinskog značaja za bezbedno i personalizovano iskustvo sa aplikacijama i uslugama kompanije Adobe, a neophodan je kada želite da kupite Creative Cloud proizvode.

Kreirajte besplatni Adobe ID

  1. Idite na opciju Adobe nalozi i kliknite na Nabavi Adobe ID.

  2. Pratite uputstva i unesite važeću adresu e-pošte. Adresa koju unosite će biti Adobe ID, tako da upotrebite adresu koju ćete zapamtiti. Potom kliknite na Registrovanje.

    Sada možete da pristupite nalogu u bilo kom trenutku preko trake za navigaciju na stranicama Adobe.com.

  3. Da biste se prijavili na nalog, idite na www.adobe.com i kliknite na Prijavljivanje. Veza za prijavljivanje se nalazi na gornjoj traci za navigaciju većine stranica.

Promenite Adobe ID

  1. Prijavite se na Adobe nalog koristeći Adobe ID (obično je to adresa e-pošte) i lozinku.

  2. Na traci za navigaciju kliknite na karticu Nalog.

  3. U odeljku Adobe ID unesite novu adresu e-pošte koju želite da povežete sa Adobe ID nalogom. Kliknite na Sačuvaj.

    Adobe će vam poslati e-poruku radi provere promene. Ako ne dobijete e-poruku, pogledajte odeljak Nisam dobio očekivanu e-poruku od kompanije Adobe.

Upravljanje sa više Adobe ID naloga

Uverite se da uvek koristite isti Adobe ID (adresu e-pošte) kada kupujte novi plan članstva, proizvod, pretplatu ili uslugu od kompanije Adobe.

Ako mislite da imate više Adobe ID naloga povezanih sa različitim adresama e-pošte, ako vam nije jasno koja adresa e-pošte je povezana sa vašim članstvom ili kupljenim proizvodom ili ako želite da obrišete neki Adobe ID, kontaktirajte nas.

Ali pre nego što izbrišete ID, zapamtite – čak i ako nemate aktivnu pretplatu, zadržavanje Adobe ID naloga daje vam pristup prednostima besplatnog članstva i on se uvek može ponovo aktivirati.
 

Ovaj rad ima negeneričku licencu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0  Twitter™ i Facebook objave nisu pokrivene uslovima za Creative Commons.

Pravne napomene   |   Smernice za privatnost na mreži