Rešavanje problema i pomoć

Preuzimanje i instalacija

Kako da preuzmem i instaliram Acrobat?

Preuzmite Acrobat direktno sa Acrobat veb-lokacije. Biće potrebno da se prijavite koristeći Adobe ID i lozinku kako biste dovršili preuzimanje. Za uputstva za instalaciju, pogledajte Preuzmi i instaliraj Adobe Acrobat DC pretplatu.

Zašto Acrobat ne uspeva da se učita?

Saznajte kako da rešite pitanja preuzimanja za Acrobat.

Mogu li da preuzmem probni primerak Acrobat-a?

Da! Preuzmite probnu verziju Acrobat-a saAcrobat veb-lokacije. Potrebno je da se prijavite koristeći Adobe ID i lozinku kako biste preuzeli probnu verziju. Za detaljna uputstva, pogledajtePreuzmite i instalirajte Adobe Acrobat Pro DC probnu verziju.

Kako da preuzmem Adobe ID ili lozinku?

Pročitajte ova jednostavna rešenja za česte probleme u vezi sa Adobe ID-jem i prijavljivanjem kako biste povratili pristup nalogu.

Mogu li da instaliram Acrobat na drugom računaru?

Možete da instalirate Acrobat na do dva računara. Ako želite da ga instalirate na trećem računaru, potrebno je da se odjavite na jednom od prethodnih računara. Izaberite Pomoć > Prijava/Odjava. Da saznate više, pogledajte Aktivirajte i deaktivirajte Adobe proizvode.

Upravljanje nalogom

Kako da promenim lozinku?

Prijavite se na stranicu sa Adobe nalozima koristeći trenutni Adobe ID i lozinku. Zatim kliknite na karticu Bezbednost i privatnost, a potom kliknite na opciju Promeni u odeljku Lozinka. Za više informacija o promeni lozinke i drugih informacija o nalogu pogledajte Upravljajte Adobe ID nalogom.

Na koji način mogu da promenim informacije o kreditnoj kartici?

Moja probna verzija uskoro ističe. Kako da je konvertujem?

Konvertovanje probne verzije u plaćeno članstvo je jednostavno. Sledite ova detaljna uputstva da biste nadogradili i započeli članstvo.

Kako da otkažem moju pretplatu?

PDF pitanja

Upravo sam ažurirao. Gde su sve komande?

Upoznajte Acrobat DC interfejs. Saznajte kako da koristite Acrobat centar za alate da pronađete pravi alat i da obavite skoro svaki zadatak u PDF-ovima.

Zašto moj PDF ne uspeva da se odštampa?

Pratite korake u ovom članku da rešite probleme sa štampanjem PDF-a.

Zašto ne mogu da otvorim moj PDF?

Mnogi faktori mogu da spreče da se otvori PDF. Da biste saznali uzrok problema, pogledajteNe mogu da otvorim PDF.

Zašto ne mogu da prikažem PDF na veb-u?

Da biste rešili najuobičajenije probleme za prikazivanje PDF-a, pratite korake uRešavanje problema za prikaz PDF datoteka na veb-u.

Zašto PDF-ovi ne uspevaju da se prikažu ispravno na vebu?

Mnogi veb pregledači, kao što su Chrome, Firefox i Safari, sada koriste sopsvene PDF pregledače umesto Adobe PDF dodatka. Za najbolje rezultate, konfigurišite svoj pregledač da koristi Adobe PDF dodatak za otvaranje PDF datoteka na internetu.

Česti problemi

Šta dolazi uz Document Cloud?

Document Cloud obuhvata Acrobat i Adobe Sign, zajedno sa veb i mobilnim aplikacijama. Sa mobilnom aplikacijom Acrobat Reader, možete da kreirate, uređujete, dajete komentare i potpisujete PDF-ove direktno na vašem telefonu ili tabletu. A sa veb aplikacijama Document Cloud, možete da radite sa PDF-ovima i da upravljate e-potpisima sa pregledača na bilo kom računaru. Za više podataka, pogledajte česta pitanja za Adobe Document Cloud.

Gde su moje datoteke?

U Acrobat-u ili Reader-u, izaberite Početak > Document Cloud. Takođe možete da pristupite svojim datotekama na veb-u i da iskoristite druge alate Document Cloud-a. Idite na https://documents.adobe.com. Prijavite se koristeći svoj Adobe ID (obično je to vaša e-adresa) i lozinku. Da biste saznali više, pogledajte „Gde su moje datoteke?“.

Mogu li da koristim Acrobat na veb-u?

Upotrebite veb-lokaciju Document Cloud da pristupite mnogim vašim omiljenim Acrobat alatima na veb-u. Kreirajte, organizujte, podelite i skladištite svoje PDF datoteke.Saznajte kako u tutorijalu, Radite sa PDF-ovima na internetu.

Kako da pošaljem datoteku na potpis?

Prvi koraci sa programom Adobe Sign. Konfigurišite svoj korisnički nalog i naučite razne načine na koje možete da pošaljete dokumenta na potpisivanje.

Mogu li da uredim skeniranu stranicu ili da je izvezem u MS Word?

Naučite kako da konvertujete skenirani dokument u PDF koji se može urediti u jednom koraku. Upotrebom veb alata Export PDF, možete da izvezete skenirani PDF direktno u Word, Excel ili RTF datoteku. Pogledajte Upotreba OCR u Adobe Export PDF.