När du tittar på en videofilm kan du lägga till kommentarer i enskilda ramar. Varje kommentar läggs i en specifik ram, så när du tittar på kommentarerna så visas de i det sammanhang där de skapades.

1. När videon har öppnats öppnar du åtgärdsrutan Kommentar.
  2. Starta videofilmen och klicka på Paus när du vill lägga till en kommentar.
  3. Välj det kommentarsverktyg du vill använda i panelen Anteckningar eller Ritmarkering och klicka sedan på videoramen för att lägga till kommentaren.
  4. Klicka på Spela upp när du vill fortsätta visningen av videofilmen.

Kommentarerna visas i kommentarlistan.