Tillägget Acrobat Skapa PDF används för att konvertera webbsidor till PDF-format. Aktivera det här tillägget om du vill lägga till Acrobat-verktygsfältet Skapa PDF och alternativ för att konvertera hela webbsidor, länkar eller markerat innehåll till PDF-format på snabbmenyn för högerklickning.

Så här aktiverar du tillägget Acrobat Skapa PDF i Firefox:

1. Starta Mozilla Firefox.

2. I Windows trycker du på Alt-tangenten för att visa menyraden i Firefox. På Mac visas den redan.

3. Gå till Verktyg -> Tillägg.

4. Tilläggshanteraren visas. Välj Tillägg i den vänstra delen. Ett tillägg som heter Adobe Acrobat – Skapa PDF visas som inaktiverat med en Aktivera-knapp intill (som bilden nedan visar).

Firefox-tillägg
  5. Klicka på knappen Aktivera för tillägget Adobe Acrobat – Skapa PDF.

6. Starta om Firefox.

Verktygsfältet Skapa PDF och alternativen på snabbmenyn för högerklickning är nu aktiverade (som bilden nedan visar). Använd dem för att konvertera webbinnehåll till PDF-format.

Aktiverat tillägg
Alternativ för Skapa PDF