Varför ett meddelande om Flash Player?

Du behöver Flash Player för att visa Flash-innehåll i PDF-filer, PDF-portföljer och andra funktioner. Flash Player ingår inte längre i Adobe Reader och Acrobat, och funktioner som kräver Flash utnyttjar nu datorns lokala kopia av Flash. Tack vare den här nya strategin kan användare och administratörer hantera Flash Player-uppdateringar oberoende av eventuella Acrobat-uppdateringar.

Flash Player installeras för slutanvändare

1. Högerklicka och ladda ned Flash Player-installationsprogrammet:
  2. Välj Spara länk som eller Spara mål som för att hämta installationsprogrammet till datorn.
  3. Ange en plats för installationsprogrammet (till exempel skrivbordet) och klicka på Spara.
  4. Bläddra till installationsprogrammet.
  5. Dubbelklicka på det för att påbörja installationen.

Flash Player-installationer för IT

IT-avdelningar och administratörer hos företag bör ladda ned ett installationsprogram som passar för distribution i organisationen genom att börja här: Adobe Flash Player-distribution.

Systemkrav för Flash Player