Om du inte längre har installationsmediet till Acrobat DC, Acrobat XI eller Acrobat X kan du ladda ned installationsprogrammen från denna sida.

Acrobat DC eller CC-prenumeration

Acrobat DC-serienummer

Hämta installationsprogrammen nedan om du har ett Acrobat DC-serienummer. Du behöver ditt Acrobat-serienummer för att genomföra installationen.

Obs!: För att hitta serienumren till dina registrerade produkter, logga in på ditt Adobe ID-konto. Eller se Hitta ditt serienummer.

Klicka på den aktuella länken nedan för att hämta installationsprogrammet till Acrobat. Dubbelklicka på den hämtade filen när hämtningen är klar för att påbörja installationen.

Acrobat Pro DC-installationsprogram

För Windows Mac OS

Hämta (677 MB, flerspråkigt installationsprogram *)

Hämta (578 MB, flerspråkigt installationsprogram*)

Acrobat Standard DC-installationsprogram

För Windows Mac OS

Hämta (677 MB, flerspråkigt installationsprogram *)

Inte tillgängligt

Flerspråkigt installationsprogram. Visa listan över språk som stöds genom att klicka på Lista över språk nedan.

Lista över språk

Språk

Engelska – universell

Engelska – Arabiska från Mellanöstern

Engelska – Hebreiska från Mellanöstern

Japanska

Danska

Nederländska

Finska

Franska

Franska – Nordafrika

Tyska

Italienska

Norska

Portugisiska – Brasilien

Spanska

Svenska

Tjeckiska

Ungerska

Polska

Ryska

Turkiska

Ukrainska

Kinesiska, förenklad

Kinesiska, traditionell

Koreanska

Slovakiska

Slovenska

Acrobat 2017

Gå till Hämta Acrobat 2017 för att hämta Acrobat Pro 2017 eller Acrobat Standard 2017.

Acrobat XI

Du behöver ditt Acrobat-serienummer för att genomföra installationen.

Obs!: För att hitta serienumren till dina registrerade produkter, logga in på ditt Adobe ID-konto. Eller se Hitta ditt serienummer.

Klicka på den aktuella länken nedan för att hämta installationsprogrammet till Acrobat. Dubbelklicka på den hämtade filen när hämtningen är klar för att påbörja installationen.

Acrobat XI Pro-installationsprogram

För Windows Mac OS

Hämta (501 MB, flerspråkigt installationsprogram *)

Hämta (580 MB, flerspråkigt installationsprogram *)

Acrobat XI Standard-installationsprogram

För Windows Mac OS

Hämta (392 MB, flerspråkigt installationsprogram *)

Inte tillgängligt

Flerspråkigt installationsprogram. Visa listan över språk som stöds genom att klicka på Lista över språk nedan.

Lista över språk

Språk

Engelska – universell

Engelska – Arabiska från Mellanöstern

Engelska – Hebreiska från Mellanöstern

Japanska

Danska

Nederländska

Finska

Franska

Franska – Nordafrika

Tyska

Italienska

Norska

Portugisiska – Brasilien

Spanska

Svenska

Tjeckiska

Ungerska

Polska

Ryska

Turkiska

Ukrainska

Kinesiska, förenklad

Kinesiska, traditionell

Koreanska

Slovakiska

Slovenska

Acrobat X

Du behöver ditt Acrobat-serienummer för att genomföra installationen.

Obs!: För att hitta serienumren till dina registrerade produkter, logga in på ditt Adobe ID-konto. Eller se Hitta ditt serienummer.

Klicka på den aktuella länken nedan för att hämta installationsprogrammet till Acrobat. Dubbelklicka på den hämtade filen när hämtningen är klar för att påbörja installationen.

Acrobat X Pro installationsprogram

Språk För Windows För Mac OS

Engelska

Franska

Tyska

Hämta (465 MB)
Hämta (472 MB)
Japanska Hämta (454 MB)
Hämta (472 MB)

Spanska

Italienska

Nederländska

Portugisiska – Brasilien

Hämta (572 MB)
Hämta (479 MB)

Svenska

Danska

Finska

Norska

Hämta (570 MB) Hämta (478 MB)

Acrobat X Standard-installationsprogram

Språk För Windows För Mac OS

Engelska

Franska

Tyska

Hämta (320 MB) Inte tillgängligt
Japanska Hämta (317 MB) Inte tillgängligt

Spanska

Italienska

Nederländska

Portugisiska – Brasilien

Hämta (325 MB) Inte tillgängligt

Svenska

Danska

Finska

Norska

Hämta (324 MB) Inte tillgängligt