Om du inte längre har installationsmedia för Acrobat DC (icke-prenumeration, serienummerversion), kan du hämta installationsprogrammet från den här sidan.

Inte din version?  Hitta nedladdnings- och installationshjälp för andra Acrobat-versioner:

Acrobat DC   Prenumeration  |  VIP eller Enterprise

Acrobat   2017 | XI  | X

Du måste ha Acrobat DC-serienumret för att kunna slutföra installationen.

Obs!: För att hitta serienumren till dina registrerade produkter, logga in på ditt Adobe ID-konto. Eller se Hitta ditt serienummer.

Klicka på den aktuella länken nedan för att hämta installationsprogrammet till Acrobat. Dubbelklicka på den hämtade filen när hämtningen är klar för att påbörja installationen.

Acrobat Pro DC-installationsprogram

För Windows Mac OS

Hämta (677 MB, flerspråkigt installationsprogram *)

Hämta (578 MB, flerspråkigt installationsprogram*)

Acrobat Standard DC-installationsprogram

För Windows Mac OS

Hämta (677 MB, flerspråkigt installationsprogram *)

Inte tillgängligt

Flerspråkigt installationsprogram. Visa listan över språk som stöds genom att klicka på Lista över språk nedan.

Lista över språk

Språk

Engelska – universell

Engelska – Arabiska från Mellanöstern

Engelska – Hebreiska från Mellanöstern

Japanska

Danska

Nederländska

Finska

Franska

Franska – Nordafrika

Tyska

Italienska

Norska

Portugisiska – Brasilien

Spanska

Svenska

Tjeckiska

Ungerska

Polska

Ryska

Turkiska

Ukrainska

Kinesiska, förenklad

Kinesiska, traditionell

Koreanska

Slovakiska

Slovenska