Problem: Acrobat visar en tom Spara som-dialogruta i macOS

Det går inte att spara några filer i dialogrutan Spara som i Acrobat DC eftersom den är tom.

Möjlig orsak: Dialogrutan Spara som i Acrobat DC har ytterligare ett alternativ för att spara filer i molnet. Om Acrobat inte kan ansluta till molnet, kanske dialogrutan Spara som inte fungerar korrekt.

Tillfällig lösning: Inaktivera onlinelagringsalternativen för att öppna och spara filer

Viktigt:

Om du stänger av onlinelagringsalternativen, visas inte molnalternativen för att öppna eller spara filer i Acrobat DC.

1. In Acrobat DC: Gå till Redigera > Inställningar > Allmänt.

2. Avmarkera kryssrutan för följande alternativ:

• Visa onlinelagring när filer öppnas
    • Visa onlinelagring när filer sparas
    Inaktivera alternativet för onlinelagring
  3. Klicka på OK.