Support upphör | Reader 9 och Acrobat 9 (och föregående)

Adobe erbjuder fem års produktsupport i enlighet med policyn i Adobe Support Lifecycle, som inleds från och med inköpsdatum för Adobe Reader och Adobe Acrobat. I enlighet med den här policyn, upphör supporten för Adobe Reader 9.x och Adobe Acrobat 9.x den 26 juni 2013.

Obs! Adobe ger bara support för den senaste huvudversionen av Adobe Reader för Linux, som är version 9.x.

Support upphör

Support upphör betyder att Adobe inte längre ger teknisk support eller sänder ut drifttider. Den här policyn påverkar uppdatering av produkter och säkerhet för alla avledningar från en produkt eller produktversion (lokaliserade versioner, mindre uppgraderingar, operativsystem, punkt- och dubbelpunktsutgåvor och anslutningsprodukter).

Rekommendation för kunder

Adobe rekommenderar kunderna att uppdatera till den senaste versionen av Adobe Reader och Adobe Acrobat. Genom att uppdatera installationen till den senaste versionen, kan kunderna dra nytta av de senaste förbättringarna i funktionalitet och säkerhetsåtgärder.

Ytterligare resurser

Mer information om Adobe Support Lifecycle Policy finns på http://www.adobe.com/se/support/products/enterprise/eol.

En komplett lista över Adobe-produkter och perioder för teknisk support som omfattas av policyn finns på http://www.adobe.com/se/support/products/enterprise/eol/eol_matrix.html

Prova helt nya Acrobat-onlinetjänster

Du kan utforska Acrobats onlinetjänster för att konvertera och kombinera filer i din webbläsare. Använd någon av länkarna nedan för att prova tjänsterna nu.

Konvertera till PDF

Konvertera Word/PPT/JPG till PDF online

Konvertera PDF till Word

Konvertera snabbt PDF till Word online

Komprimera PDF-filer

Minska storleken på en PDF-fil online

Fyll i och signera PDF-filer

Fyll snabbt i och signera alla PDF-formulär online