När du installerar Acrobat DC visas varningsmeddelandet Befintlig version upptäcktes

Detta varningsmeddelande visas när följande villkor uppfylls:

1. Du har en tidigare version av Acrobat installerad

2. Du har laddat ned och installerar Acrobat från

– https://acrobat.adobe.com/se/sv/free-trial-download.html

– https://cloud.acrobat.com/acrobat

Om du vill behålla den tidigare versionen av Acrobat installerad tillsammans med DC avmarkerar du alternativet Ta bort tidigare version.

Installera Acrobat DC via skrivbordsappen Creative Cloud

Version 2.3.0.151 lanserades 24/9 2015 och innehåller en förbättrad hämtning och installation av Acrobat DC med stöd för redan installerade versioner av Acrobat.

Höstlanseringen av Acrobat DC omfattar även en funktion för att laga föregående versioner av Acrobat 10 eller 11 (eviga) vid behov.

Uppdatera Acrobat DC

När du uppdaterar till Acrobat DC kan du välja att behålla föregående versioner av Acrobat installerade på din dator.
Däremot fungerar inte alla föregående versioner av Acrobat med Acrobat DC. Om du har en version av Acrobat installerad på ditt system som inte kan behållas när du uppdaterar till Acrobat DC erhåller du ett av följande meddelanden:

Välj Hoppa över och fortsätt för att fortsätta att uppdatera andra appar eller OK om du endast uppdaterar Acrobat. Avinstallera föregående version av Acrobat på din dator och installera sedan Acrobat Pro DC.

Välj Hoppa över och fortsätt för att fortsätta att uppdatera andra appar eller OK om du endast uppdaterar Acrobat. Avinstallera föregående version av Acrobat från din dator eller välj Tillbaka och sedan Ta bort äldre versioner under Avancerade alternativ för att installera Acrobat DC.