Det här dokumentet innehåller information om kända fel i Acrobat DC som inte behandlas i Acrobat- och Reader-dokumentationen. Adobe upptäckte följande problem när Acrobat DC-versionen lanserades. Separata hjälpdokument eller kommentarer behandlar problem som har uppstått efter lanseringen av den här versionen. Om en uppdatering korrigerar ett problem anges versionsnumret. Fel som förknippas med ett problem som behandlas i det här dokumentet visas inom hakparenteser[ ].

Kända fel relaterade till macOS Mojave 10.14 beskrivs i Kompatibilitet mellan Acrobat och macOS Mojave 10.14.

Kända problem

Aktivering

• Problem: Acrobat DC startar inte om en offlineinstallation och ominstallation utförs och samma serienummer används [3943212]
    Lösning: Anslut datorn till Internet. När inloggningsskärmen visas, väljer du att logga in. Acrobat kommer att starta utan problem

Tillgänglighet

• Problem: Berättarrösten läser inte korrekta data på arbetsflödesfilernas Kontexttavla från fliken Nyligen. [4256811]
  • Problem: Flera val fungerar inte i senaste fillistan med berättarröst. [4257539]

Anteckningar

• Problem: Alternativet Kopiera text i snabbmenyn (högerklicka) över annoteringar kopierar skräptecken om det används i PDF-filer med japansk text på engelska OS och engelskt Acrobat-programmet. [4237157]
    (Tillfällig lösning: Använd "Aktivera textval" i snabbmenyn, välj texten och kopiera den.)
  • Problem: Rullningslisten i kommentarlistan fungerar inte när det finns fler än 82 svar. [3830427]
  • Problem: Appen Kommentarer stängs automatiskt när alternativet Importera kommentarer hämtas från kommentarlistan. [3941238]
  • Problem: Text i Textkommentar kortas av när teckensnittsstorleken är stor. [4147785]
  • Problem: Svar på en kommentar som redan har svar, förloras vid navigering i kommentarslistan. [4146731]
  • Problem: [Regression] Medan du skriver ett svar till en kommentar i Acro Pro (Mac), blir den första bokstaven i ordet det sista tecknet. [4145152]

Meddelanden från Bell

• Problem: Röd boll visas inte för olästa meddelanden vid uppstart. [4259742]

Webbläsare

• Problem: Endast Mac OS: Reader DC: Webbläsare/Mac Browser(Safari)> (...) visas i stället för fliknamn i dialogrutan för Dokumentegenskaper och för "Hur vill du skicka denna dokumentdialog per e-post." [3915408]
  • Problem: OS X 10.9: HUD (flytande verktygsfält) kan inte flyttas innan musen/musknappen släpps. [3597679]
    Lösning: Släpp upp musen för att flytta HUD.
  • Problem: (Mac Safari 8) – Det går inte att välja text i PDF-formatfältet innan du släpper musen/musknappen [3949736]
    Lösning: Släpp musen för att markera text.
    Textmarkering med musen fungerar som förväntat i Sök/Hitta-fält.
  • Problem: (Mac Safari): Problem med att använda mushjulet vid sidbläddring. [3678253]
  • Problem: Endast IE: Det tar cirka 2–5 minuter att läsa in en PDF-fil när standardinställningen ändras från R11.0.07 till A DC/R DC eller till A DC. [3795778]
    Lösning: Välj Reader som standardapp.
  • Problem: Fältet för visning av meddelanden flyttas inte i Reader när du flyttar Reader-fönstret. [3849464]

Samexistens

• Problem: [CoEx-Remove DC] PDFMaker-komponent togs bort efter avinstallationen av Acrobat DC. [4014579]

Samarbete

• Problem: Avatar saknas när granskningsfilen öppnas i offline-läge. [4251345]
  • Problem: Status för granskningsfliken är inte uppdaterad förrän du byter flikar. [4258156]
  • Problem: Ordningen för redigerade svar behålls inte alltid. [4260334]
  • Problem: Komprimerad kommentarsapp utvidgas inte när du väljer en anteckning på dokumentsidan. [4260334]
  • Problem: Filterlista är inte uppdaterad i att redigera en kommentar med nya kommentarer. [4259305]
  • Problem: Författare till befintliga kommentarer behandlas som gäster i kommentarlistan men inte i Kontexttavlan-/panelen. [4257911]
  • Problem: I granskningsfiler kan huvudkommentaren inte raderas om den har svar. [4251092]
  • Problem: Windows (INTERMITTENT): Knappen ”Publicera kommentarer” i dokumentets meddelandefält (DMB) är aktiv även om det inte finns några kommentarer att publicera. [3775104]
  • Problem: Mac (delad nätverksgranskning): Det går inte att ansluta för att granska servern om du redan har loggat in på servern via Finder

Jämför

• Problem: Resultatet av rullning och laddning av jämförelseanteckningarna i Compare RHP verkar vara långsam när skillnaden är >=1000. [4257018]

Redigera sidoinnehåll

• Problem: Arabiskt text visas på felaktigt sätt när du redigerar befintlig text på traditionell arabiska. [3230928]
  • Problem: Funktionen Sök fungerar inte när den virtuella markeringsramen är synlig. [3912950]

Elements

• Problem: Alternativen i Snabbmenyn saknas om Acrobat avinstalleras och ominstalleras (samtidigt som ContextMenuShim.dll läses in av Explorer.exe), utan att datorn startas om. [3951563]

Fyll i och signera

• Problem : Kan inte bläddra i en beröringsenhet via svepning eller bläddringsåtgärd. [4241832]
  • Problem: Pekenhet: Automatisk bläddring upphör efter två sidor; signaturer/initialer placeras innan dess. [4011470]
  • Problem: Reader/Acrobat DC frågar inte om dokumentet ska sparas när PDF-filen stängs efter att du lagt till FSS-anteckningaranteckningar(inklusive signaturer),om du stänger filen snabbt efter att du lagt till FSS-fälten. [3954060]
  • Problem: Signaturer / initialer som skapar en dialog tar ~ 5-6 sekunder innan de visas för inloggade användare. [4055402]

Installationsprogram

• Problem: Vid konvertering av en Visio-fil till PDF via snabbmenyn visas felmeddelandet "Saknade PDFMaker-filer. Vill du köra installationsprogrammet i reparationsläget?” [3848706]
  • Problem: Mac: Acrobat 11 installeras inte när du försöker distribuera ett CCP-paket som innehåller både Acrobat 11 och DC. [3942363]
  • Problem: Felmeddelandet Källfilen hittades inte visas när installationsfilen extraheras till en sökväg som innehåller lokala tecken under Acrobat-installationen. [3944357]
  • Problem: (Citrix) – Ett fel uppstår när du startar alternativet Delad granskning på en PDF-fil som finns på en klientdator.[3945035]
  • Problem: Det går inte att utföra Acrobat-installationen och en dialogruta visas med ett felmeddelande om lägsta systemkrav på Win7. [3954229]

Meddelanden

• Problem: Om fjärranslutna inloggningsmeddelanden blockeras. [4257567]
  • Problem: Push-meddelanden tas inte emot från Windows meddelandeservice när en maskin finns på ett virtuellt privat nätverk. [4259268]
  • Problem: Öppnar OS-popupmeddelanden för Sign-meddelanden, när Acrobat inte körs kan det leda till att avtalet inte kan öppnas. Användaren måste öppna avtalet från Bell-meddelanden eller Att göra-korten. [4261080]

Integrering

Portföljer

• Problem: [Mojave 10.14] Skapa PDF från Portfolio visar inte åtkomstdialogruta. [4258939]
  • Problem: Alternativet Redigera värde visas inte i fältet för Namn och Beskrivning under portföljen Filer i layoutvyn. [3936110]
  • Problem: Menyerna Ångra och Gör om är inaktiverade när en portfölj skapas. [3935194]
  • Problem: REGRESSION: Sökdialogrutan i Portfölj kan inte storleksändras. [3942595]
    Lösning: Bläddra i dialogrutan med sökresultat för att visa resultaten.
  • Problem: TILLGÄNGLIGHET: Texten i förhandsgranskningsfönstret försvinner om temat hög kontrast används i icke-PDF-filer. [3943905]
    Lösning: Öppna filen i det inbyggda visningsprogrammet.
  • Problem: REGRESSION: Det går inte att byta namn på mappar i en portfölj. [3944795]

Utskrift

• Problem: [macOS 10.14] Spara som Adobe PDF orsakar ett fel för att aktivera åtgärder från tredje part. [4255082]
  • Problem: Endast Windows 8: Texten saknas när du skriver ut dokument till en skrivare som är icke-PostScript från Acrobat Reader DC med företagets teckensnitt. [3866059]
  • Problem: För vissa filer skriver Acrobat Reader DC ut långsamt med drivrutiner PCL6. [4231904]

Senaste

• Problem: Visar inte gamla S&T-filer i den senaste listan även efter att en användare har åtkomst till dem från fliken Visningar. [4259488]

Sandlåda

• Problem: REGRESSION: Reader/Acrobat med aktiverad skyddad visning: Ett meddelande om att minnet är slut visas när du öppnar en viss PDF-fil.[3929632]
  • Problem: Acrobat kraschar när krypterade bilagor öppnas i POC samtidigt som Skyddad vy är aktiverad för alla filer. [3953223]
  • Problem: Felet Åtkomst nekad visas när du försöker öppna en PDF-fil från en symbolisk länk via UNC-sökväg. [3844582]

Skanna

• Problem: Regression: Förbättra skanning fungerar inte när nivåerna justeras med hjälp av musbläddring.[3946845]
  • Problem: Mac – Skanningen misslyckas när manuella ändringar tillämpas i ICA-fönstret samtidigt som dokumentet skannas. [3837850]
  • Problem: [Mac] Filerna i Kombinationsverktyget försvinner och en feldialog visas om du använder Kombinations-appen flera gånger och lägger till filer från en skanner. [4141269]

SDK

• Problem: [Mac] Plugin-programmet Acrobat Pro VerifyURLs.acroplugin som är tillgängligt i Acrobat DC SDK är inte kompatibelt med Acrobat DC [4220775]

Sök

• Problem: Avancerad sökning går mycket långsamt i dokument som öppnas från molnet [3955306]

Säkerhet

• Problem: Utfärdarens Användarmeddelande saknas och knappen Visa utfärdarens policy är inaktiverad för den juridiska meddelandefliken i Certifikatsgranskaren [4076640]
  • Problem: Kryptering med certifikatet för elliptiska kurva skapar fel CMS [4121253]

Skicka e-post

• Problem: Det går inte att använda övriga Outlook-fönster när Utkast är aktivt (öppnas via Skicka fil som bilaga).[3829341]

Tjänstintegrering

• Problem: [Endast företagsanvändare: Endast Reader] Alternativen Redigera PDF/Organisera PDF visas i Kontexttavlan i Dokumentmoln och webbanslutningar men är inte funktionella. Dessa alternativ ska inte visas. [4260908]
  • Problem: När du har aktiverat kompatibilitet, har inloggningen inte sparats i Reader. [ADC-4210671]
  • Problem: Tom miniatyrbild visas tillfälligt för webbanslutna filer från tredje part i arbetsflödet Skicka för signering. [ADC-4229881]
  • Problem: (Webbläsare) Fältet för visning av meddelanden flyttas inte tillsammans med Reader när användaren flyttar Reader-fönstret. [3849464]
  • Problem: Oväntade beteenden har noterats när en användare anmäler sig i OneDrive Personal via Acrobat/Reader [4147365]

Signaturer

• Problem: Felaktigt deltagarstatus visas i fliken för signatur om en av deltagarna är avsändaren i Adobe Sign-arbetsflödet. [4254101]
  • Problem: Lokalisering – Aktivitetslistan visas på engelska istället för det lokala app-språket. [4241577]

Inloggning sociala platser

• Problem: Facebook Login-sidan öppnas inte när Social Sign i arbetsflödet initieras i den Citrix XenDesktop miljön om IE är standardwebbläsaren och EPM inställningen är aktiverad. [4107857]

Att göra-kort

• Problem: [Endast läsare] Ibland visas dubbla kort för de första 10 inmatningarna tills användaren byter fliken en gång. [4259956]

Peka

• Problem: Skärmtangentbordet visas inte för Reader i pekläge, på grund av skyddat läge. [3658725]
  • Problem: Skärmtangentbordet stängs av när ett tecken markeras på teckenpaletten i fälten Sök eller Avancerad sökning i Windows 7. [3658729]

Enhetlig sökning

• Problem: Kunde inte navigera till huvudbehållaren när "Visning av paket" är öppet i sökresultaten. [4259830]
  • Problem: [Surface Pro-enhet] Kan inte hålla och dra rullningsfältet med ett finger i vyn sökresultat. [4258965]

Enhetlig delning

• Problem: I Readers sandbox-läge visas en varningsdialogruta när en användare försöker skicka en fil som bilaga via Gmail för första gången. [4259385]
  • Problem: Mappen "Uppladdat till Skicka och Spåra" skapas för nya användare om att använda Dela. [4259041]

Användargränssnitt

• Problem: Följande registrerade låsningar av IPM-funktioner inaktiverar inte användargränssnittet i programmet [4005004]:
    1) Även om 0 eller 1 anges för bDontShowMsgWhenViewingDoc inaktiveras inte Inställningar > Allmänt > Visa inte meddelanden när jag visar ett dokument.
    2) Även om 0 eller 1 anges för bShowMsgAtLaunch  inaktiveras inte ”Inställningar > Allmänt > Visa meddelanden när jag startar Reader (eller Acrobat).”
  • Problem: Mac: Det går inte att dra och släppa PDF-filen någonstans i Acrobat för att öppna PDF-filen.[3949579]
    Lösning: Fil > Öppna eller dra PDF-filen till Acrobat/Reader-ikonen.
  • Problem: Appar öppnas med funktionen Dokument i fokus. [3916088]
  • Problem: Webbläsare: Verktygsfälten visas i helskärmsläge i Internet Explorer – PDF-filen visas inte i helskärmsläge. [3841401]
  • Problem: Anpassade verktyg: Kommandot Skriv ut sidor misslyckas med att öppna dialogfönstret Skriv ut. [3950298]
    Lösning: Använd verktyget Organisera sidor i stället för det anpassade verktyget.
  • Problem: [Mac] Användaren kan inte skrolla horisontellt med track-pad. [4220679]

Visning

• Problem: Adobe Sign är inte listat i sökresultaten när du söker med söksträngen "Adobe Sign". [4259652]
  • Problem: Det tar tid när användaren klickar på knappen "Spåra dokument"/"Spåra fil" i Dela och den senaste filen som valts i fliken "För visning". [4259002]
  • Problem: Kopiera delad länk som inte fungerar för icke accepterade filer. Accepterar du filen korrigeras det. [4260476]
  • Problem: [Mac OS-10.13] Dialogrutan blir tillfälligt svart under 2–3 sekunder. [ADC-4220296]
  • Problem: Windows-förhandsgranskningen låser PDF-filen som ska sparas i Reader/Acrobat. [3942525]
  • Problem: Appar öppnas med funktionen Dokument i fokus. [3858869]
  • Problem: Dialogrutor som Skriv ut, Inställningar, Sidhuvud och Sidfot skalas inte dynamiskt då skalfaktorn ändras. Dessa dialoger skalas då de startas om. [4221215]
  • ProblemDialogen för formulärfältens egenskaper skalas inte dynamiskt då skalfaktorn ändras. Denna dialog skalas då Acrobat/Reader startas om. [4220148]
  • ProblemRullningslisterna svartnar och reglagen saknas då man skalar ner i Internet Explorer [4221123]

Web Capture

• Problem: [Win10] [IE]: Bifoga/lägg till befintlig PDF misslyckades slumpmässigt i EPM. [4097146]
  • Problem: [macOS 10.14] FF Web Capture fungerar inte om användaren har valt "Tillåt inte" i behörighetsdialogrutan. [4254844]
  • Problem: Acrobat-tillägget fungerar inte för PDF som är öppnad i webbläsaren Firefox (Öppna i Acrobat). [4249354]