Acrobat eller Adobe Reader kraschar efter att produkter av version 9.x, 10.x eller 11.x har installerats på enheter som använder Nvidia-drivrutiner.

Lösningar

Lösning 1

1. Uppdatera enhetens Nvidia-drivrutiner.

2. Starta produkten efter uppdateringen.

Lösning 2

1. Leta upp och starta EULA.exe separat från produkten. Exempelvis kan sökvägen för Reader 11.0 vara C:\Program(x86)\Adobe\Reader 11.0\Reader.

2. Godkänn licensavtalet för slutanvändare (EULA).

3. Starta produkten.

Ytterligare information

Produkten och gamla versioner av vissa Nvidia-drivrutiner är inte kompatibla Nvidia-drivrutiner. Problemet är endast ett problem för de användare som använder Nvidia-hårdvara med en gammal version av nvdxgiwrap.dll.