Acrobat Pro DC

Systemkrav

Dessa systemkrav gäller Adobe Acrobat Pro DC (v2015). Eftersom systemkraven ändras med varje programuppdatering bör du läsa versionsinformationen för ditt program för att få den senaste informationen om vilka operativsystem och webbläsare som stöds.

Windows

• 1,5 GHz-processor eller snabbare
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 (64-bitars), 2012 (64-bitars) eller 2012 R2 (64-bitars); Windows 7 (32-bitars och 64-bitars), Windows 8, 8.1 (32-bitars och 64-bitars) eller Windows 10 (32-bitars och 64-bitars)
  • 1 GB RAM
  • 4,5 GB ledigt hårddiskutrymme
  • 1 024 x 768 skärmupplösning
  • Internet Explorer 8, 9, 10 eller 11; Firefox (ESR)
  • Grafikkortsaccelerationen (valfritt)

Mac OS

• Intel-processor
  • Mac OS X version 10.9, 10.10, 10.11* eller 10.12
  • Safari 7 eller 8 (webbläsarplugin för Safari stöds bara på 64-bitars Intel-processorer)
  • 1 GB RAM
  • 2,75 GB ledigt hårddiskutrymme
  • 1 024 x 768 skärmupplösning

Support för 10.11 – mer information finns i dokumentet Kända problem.

Mobilappar* *

Det är valfritt att använda dessa kostnadsfria mobilappar.

Webbläsare* *

Dessa krav gäller Acrobat Pro DC-prenumerationer och gäller utöver de krav som anges ovan.

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 8 med Internet Explorer 10 eller senare, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 med Internet Explorer 8 eller senare, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows Vista med Internet Explorer 8 eller 9, Firefox eller Chrome
  • Mac OS X 10.9 eller senare med Safari 7 eller senare, Firefox eller Chrome

* *  Verktyget Send for Signature, som ingår i Acrobat Pro DC-prenumerationer, använder sig av molntjänster från Adobe Sign och har speciella webbläsarkrav. Visa krav.

Språkversioner

Datorprogrammet Acrobat DC finns på följande språk:

Engelska

Franska

Tyska

Japanska

Italienska

Spanska

Holländska

Brasiliansk portugisiska

Svenska

Danska

Finska

Norska

Förenklad kinesiska

Traditionell kinesiska

Koreanska

Tjeckiska

Polska

Ryska

Turkiska

Ungerska

Ukrainska

Slovakiska

Slovenska

Franska (Nordafrika) ‡

Hebreiska (Mellanöstern) §

Arabiska (Mellanöstern) §

Endast tillgänglig i Windows.

Versionen för nordafrikansk franska (Français) är ett program på franska där stöd för språk från höger till vänster, som arabiska och hebreiska, är aktiverat som standard.

§ För arabiska och hebreiska är programgränssnittet på engelska, och språkstöd för höger-till-vänster-skrift för arabiska/hebreiska är aktiverat som standard.

Mobilappen Acrobat Reader finns på alla ovanstående språk, förutom ungerska, franska (Nordafrika), slovakiska, slovenska och ukrainska. Språkstöd för höger-till-vänster-skrift tillhandahålls inte.

Den webbläsarbaserade appen för PDF-tjänster finns på dessa språk: engelska, brasiliansk portugisiska, danska, finska, franska, tyska, italienska, japanska, norska, spanska och svenska.

De tillgängliga språken varierar när du arbetar med funktioner som stöds av tjänsterna i Adobe Document Cloud. Mer information finns i Språknivåer i Document Cloud.

Adobes onlinetjänster är bara tillgängliga för användare som har fyllt 13 år, och för att använda tjänsterna måste ytterligare villkor och Adobes integritetspolicy godkännas. Onlinetjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, kan kräva att användaren registrerar sig och kan upphöra eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Avgifter eller prenumerationskostnader kan tillkomma.

Obs!

Adobes onlinetjänster är bara tillgängliga för användare som har fyllt 13 år, och för att använda dessa måste ytterligare villkor och Adobes integritetspolicy godkännas. Onlinetjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, kan kräva att användaren registrerar sig och kan upphöra eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Avgifter eller prenumerationskostnader kan tillkomma.

Acrobat Standard DC

Systemkrav

Dessa systemkrav gäller Adobe Acrobat Standard DC (v2015). Eftersom systemkraven ändras med varje programuppdatering bör du läsa versionsinformationen för ditt program för att få den senaste informationen om vilka operativsystem och webbläsare som stöds.

Windows

• 1,5 GHz-processor eller snabbare
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 (64-bitars), 2012 (64-bitars) eller 2012 R2 (64-bitars); Windows 7 (32-bitars och 64-bitars), Windows 8, 8.1 (32-bitars och 64-bitars) eller Windows 10 (32-bitars och 64-bitars)
  • 1 GB RAM
  • 4,5 GB ledigt hårddiskutrymme
  • 1 024 x 768 skärmupplösning
  • Internet Explorer 8, 9, 10 eller 11; Firefox (ESR)
  • Grafikkortsaccelerationen (valfritt)

Mobilappar*

Det är valfritt att använda dessa kostnadsfria mobilappar.

Webbläsare*

Dessa krav gäller Acrobat Standard DC-prenumerationer och gäller utöver de krav som anges ovan.

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 8 med Internet Explorer 10 eller senare, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 med Internet Explorer 8 eller senare, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows Vista med Internet Explorer 8 eller 9, Firefox eller Chrome

* Verktyget Send for Signature, som ingår i Acrobat Standard DC-prenumerationer, har speciella webbläsarkrav. Visa krav.

Språkversioner

Datorprogrammet Acrobat DC finns på följande språk:

Engelska

Franska

Tyska

Japanska

Italienska

Spanska

Holländska

Brasiliansk portugisiska

Svenska

Danska

Finska

Norska

Förenklad kinesiska

Traditionell kinesiska

Koreanska

Tjeckiska

Polska

Ryska

Turkiska

Ungerska

Ukrainska

Slovakiska

Slovenska

Franska (Nordafrika) ‡

Hebreiska (Mellanöstern) §

Arabiska (Mellanöstern) §

Endast tillgänglig i Windows.

Versionen för nordafrikansk franska (Français) är ett program på franska där stöd för språk från höger till vänster, som arabiska och hebreiska, är aktiverat som standard.

§ För arabiska och hebreiska är programgränssnittet på engelska, och språkstöd för höger-till-vänster-skrift för arabiska/hebreiska är aktiverat som standard.

Mobilappen Acrobat Reader finns på alla ovanstående språk, förutom ungerska, franska (Nordafrika), slovakiska, slovenska och ukrainska. Språkstöd för höger-till-vänster-skrift tillhandahålls inte.

Den webbläsarbaserade appen för PDF-tjänster finns på dessa språk: engelska, brasiliansk portugisiska, danska, finska, franska, tyska, italienska, japanska, norska, spanska och svenska.

De tillgängliga språken varierar när du arbetar med funktioner som stöds av tjänsterna i Adobe Document Cloud. Mer information finns i Språknivåer i Document Cloud.

Obs!

Adobes onlinetjänster är bara tillgängliga för användare som har fyllt 13 år, och för att använda dessa måste även ytterligare villkor och Adobes integritetspolicy godkännas. Onlinetjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, kan kräva att användaren registrerar sig och kan upphöra eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Avgifter eller prenumerationskostnader kan tillkomma.