Avinstallera Adobe Bridge CS5

Adobe Bridge CS5 installeras automatiskt med alla Creative Suite 5/5.5 versioner:

• Adobe Creative Suite Design Standard
  • Adobe Creative Suite Design Premium
  • Adobe Creative Suite Web Premium
  • Adobe Creative Suite Production Premium
  • Adobe Creative Suite Master Collection

Adobe Bridge CS5 installeras också automatiskt med följande CS5, CS5.1, och CS5.5 fristående produkter:

• Photoshop
  • Photoshop Extended
  • Illustrator
  • After Effects
  • InDesign
  • InCopy
  • Adobe Premiere Pro
  • Flash Professional
  • Adobe Captivate

Eftersom Adobe Bridge CS5 installeras som en del av Creative Suite 5.x kan den inte avinstalleras oberoende. Om du vill ta bort Adobe Bridge CS5 från din dator är det nödvändigt att avinstallera alla Creative Suite 5.x utgåvor och program som använder det. T.ex. om du har både Photoshop CS5 och Illustrator CS5 installerat, avinstallera båda applikationerna för att installera Adobe Bridge CS5.

• Mer information finns i produktens versionsinformation som är tillgänglig på produktens hjälp- och supportsida om hur du avinstallerar CS5-produkter.
  • För att avinstallera Creative Suite 5 versioner, se avinstallera Creative Suite |CS5, CS5.5.

Avinstallera Adobe Bridge CS4

Som med Bridge CS5 installerar Bridge CS4 med stöd för CS4-PRODUKTER, t.ex. Photoshop CS4. Om du vill ta bort Bridge CS4 är det nödvändigt att avinstallera de produkter som stöder det. Se CS4 supporting produktens versionsinformation som är tillgänglig från produkten CS5 hjälp- och supportsida, för avinstalleringsinstruktioner.