Hur du blir Creative Cloud-teammedlem: Acceptera inbjudan.

Acceptera e-postinbjudan

Om du vill få åtkomst till Creative Cloud för team- eller företagsmedlemskap måste din IT-administratör bjuda in dig. Om IT-administratören har skickat e-postinbjudan och du inte kan hitta den ska du be administratören att skicka den igen.

1. IT-administratören skickar en inbjudan till dig via e-post om att gå med i teamet.

2. Följ länken i e-postmeddelandet för att skapa ett enskilt Adobe ID och lösenord för att använda team- eller företagsmedlemskapet. På sidan som öppnas ska du ange den e-postadress som du fick inbjudan till som ditt Adobe ID, skapa ett lösenord och logga in.

Obs!

Om du inte kan hitta e-postmeddelandet från din administratör, sök efter ett e-postmeddelande från message@adobe.com eller med ämnet "Join your team". Om inte det fungerar, kontakta din IT-administratör för att säkerställa att @adobe.com inte är en blockerad e-postadress.

3. Klicka på Acceptera inbjudan. När du accepterar inbjudan blir du en teammedlem.

Obs!

Om du redan har ett Creative Cloud-medlemskap kan du ha mer än ett medlemskap (till exempel ett enskilt och ett för ditt företag). Alternativt kan du avbryta ditt enskilda medlemskap utan kostnad och registrera dig på nytt för team- eller företagsmedlemskap, kontakta support.

4. Om du vill aktivera det nya teammedlemskapet ska du logga ut och logga in på Creative Cloud igen med Adobe Creative Cloud-datorprogrammet.

• Så här öppnar du datorprogrammet Creative Cloud: klicka på Creative Cloud-ikonen i aktivitetsfältet (Windows) eller Apples menyfält (Mac OS).
    Ikon för Creative Clouds datorprogram
    • I Creative Cloud-datorprogrammet ska du klicka på Logga ut i Profil-menyn.
    • I varningsmeddelandet som visas ska du klicka på Logga ut igen för att bekräfta.
    • Adobes inloggningsfönster visas. Logga in med samma Adobe ID och lösenord för att aktivera ditt nya medlemskap.

Obs!

Om du ännu inte har hämtat Creative Cloud-skrivbordsappen hämtar du och installerar den från Creative Cloud-skrivbordappens sida.

Du kan också inaktivera och återaktivera ditt medlemskap, genom att logga ut från valfri Creative Cloud-app som redan är installerad på datorn. Om du loggar ut från ett Creative Cloud-program inaktiveras samtliga Creative Cloud-program som är kopplade till Adobe ID:t på den datorn.
    • Starta en app, till exempel Photoshop och välj Hjälp > Logga ut
    • Stäng appen och starta sedan om den.
    • För att aktivera ditt nya medlemskap ska du välja Hjälp > Logga in och logga in med ditt Adobe ID och lösenord.

Obs!

Om du löser in en kod för ett individuellt medlemskap eller köper ett enskilt program, se Hjälp för inlösen av kod.

Om du löser in en kod vid inköp av en Student & Teacher Edition ska du läsa Serienummer, inlösenkoder och produktkoder | Student & Teacher Editions.