Begränsad eller långsam prestanda för Adobe-program på Mac OS 10.9

Du kan uppleva försämrad prestanda för Adobe-program när automatiserade uppgifter som inte kräver användarinteraktion slutförs på Mac OS 10.9.x (Mavericks). Till exempel kan det ta längre tid än förväntat att köra ett skript eller utföra en åtgärd i Adobe Photoshop.

Lösning: Inaktivera App Nap

Inaktivera App Nap, en funktion i Mac OS 10.9 (Mavericks) som minskar strömförbrukningen. Det saktar ner program som har dolts av andra fönster.

För att inaktivera App Nap, följ dessa anvisningar:

1. Navigera till Adobe-programmets fil i Finder.

2. Högerklicka eller använd Command och klicka på programfilen och välj Hämta Info.

Välj Hämta information
  3. Välj alternativet Blockera App Nap.

Välj Blockera App Nap