alert-42x41

Problemet har åtgärdats. Uppdatera till den senaste versionen av Creative Cloud-paketeraren för att få korrigeringen.

Problem

När ett Creative Cloud Mac-paket som nyligen skapades eller ändrades distribueras till ett klientsystem som inte är anslutet till Internet, misslyckas distributionen.

På grund av en distribuerad snabbversion, misslyckas alla nya Creative Cloud-paket eller paket som har ändrats sedan 13 januari 2015 och distribuerats till Mac-datorer offline. En delad komponent som Creative Cloud-paketeraren använder har ändrats. I stället för att använda de filer som har sparats lokalt i paketet, försöker Creative Cloud-paketeraren att ladda ned filerna via Internet. När det inte finns någon Internet-anslutning, misslyckas paketet varje gång.

Vem påverkas?

Mac-ägare som har Creative Cloud-paketeraren och skapar nya paket eller har uppdaterat befintliga paket sedan 13 januari 2015.

Påverkas ej

• Windows-användare som använder Creative Cloud-paketeraren i Windows påverkas inte
  • Befintliga paket som inte ändrats den 13 januari 2015 eller senare: Befintliga paket som skapades/ändrades med CCP före 13 januari 2015 och inte har ändrats, påverkas inte
  • Klientsystem online: Kunder som har klientsystem online även om de skapade eller ändrade paket efter 13 januari 2015 påverkas inte.

Lösning: Aktuell status

Adobe distribuerade en korrigering i Creative Cloud-paketeraren version 1.8 torsdag 15 januari 2015 (tidigare planerad för måndag 20 januari 2015).

Ta emot korrigeringen

Uppdatera till den nya versionen för att ta emot korrigeringen. Så fort som du loggar in till Creative Cloud-paketeraren ombeds du att uppdatera.

Fortsätt att uppdatera

Övervaka den här sidan eller resurserna i listan nedan
för att hålla dig uppdaterad.