Allvarligt fel 123 under hämtning

När du installerar Creative Cloud-programmet på Mac OS, misslyckas installationen med följande felmeddelande:

Allvarligt fel 123 inträffade vid hämtning

Felmeddelande för avslutningskod 123

Lösningar

Uppgradera till den senaste versionen av datorprogrammet Creative Cloud

Uppdatera datorprogrammet Adobe Creative Cloud till version 3.7.5.291 eller senare, genom att ta bort Creative Cloud-datorprogrammet med hjälp av avinstallationsverktyget för Creative Cloud-datorprogram. När du har tagit bort det, kan du hämta och installera den senaste versionen av Creative Cloud-datorprogrammet.

Obs!

Om du får ett meddelande om att du inte kan avinstallera Creative Cloud-datorprogrammet eftersom den används av andra program, använder du avinstallationsprogrammet och inte avinstallationsverktyget för Creative Cloud-datorprogram. Hämta och kör avinstallationsverktyget för Creative Cloud-datorprogrammet istället.

Prova en annan hämtningslänk

Om lösningen över inte löser problemet kan du försöka hämta programmet direkt. Du måste ange ditt Adobe-ID och lösenord för att få tillgång till webbplatsen.