Fel vid installation av tillägg

När du försöker installera tillägg för Creative Cloud-produkter misslyckas installationen. Ett felmeddelande visas med information om att tillägget inte är kompatibelt med Adobe-program.

Meddelandet ”Installation av tillägg misslyckades”

Lösningar

Prova dessa lösningar:

1. Kontrollera kompatibilitet för tillägg med Creative Cloud-produkter

Har du ett favoritpluginprogram från en tidigare version av något Creative Cloud-program som du vill använda? Gå till Adobes webbsida för tilläggsprogram (eller en webbsida med pluginprogram från tredjepartstillverkare) för att se om en uppdaterad version finns.

2. Använd en annan webbläsare

Att byta webbläsare kan ofta vara en enkel lösning på hämtningsproblem. Prova med Firefox om du till exempel använder Internet Explorer på Windows. Prova med Safari om du använder Firefox på macOS.

3. Starta datorprogrammet Creative Cloud på nytt

Logga ut från Creative Clouds skrivbordsprogram och logga sedan in på nytt. För information, se Logga in och logga ut för att aktivera eller inaktivera Creative Cloud-program.

4. Se till att tillägget finns tillgängligt i Creative Cloud-datorprogrammet

Installationen slutförd av ett tillägg som är kompatibelt med alla Creative Cloud-program och visas i Creative Cloud-datorprogrammet.

1. Kontrollera att installationen av ditt tillägg listas under avsnittet Aktivitetsström avsnittet på fliken Hem
  2. Starta programmet på nytt.

5. Starta om Adobe-programmet

Stäng Adobe-programmet och starta det sedan igen.

6. Avinstallera programmet och installera det sedan på nytt

Denna lösning gäller andra produkter än Dreamweaver CC och Flash Pro CC. Vad gäller dessa två produkter, fortsätt att använda föregående versioner tills en korrigering finns att tillgå.

Obs!

Denna lösning fungerar i de flesta fall. Ifall det inte fungerar, använd föregående version av din produkt tills en korrigering finns att tillgå.

1. Avinstallera den Creative Cloud-produkt som du vill installera tilläggen för. Se Avinstallera eller ta bort Creative Cloud-program för mer information.

2. Starta om datorn.

3. Installera Creative Cloud-produkten på nytt. För mer information, se Hämta och installera Creative Cloud-program.