Skicka lösenordsåterställnings-e-post för en Enterprise ID-användare

På den här sidan beskrivs stegen för att skicka ett e-postmeddelande för återställning av lösenord till en Enterprise ID-användare med hjälp av Admin Console.

Mål

Skicka ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till en Enterprise ID-användare från Adobe Admin Console.

Steg

1. Logga in på Adobe Admin Console som systemadministratör.

2. Navigera till Användare och klicka på användarens namn i listan med användare.

3. Klicka på Skicka e-postmeddelande för lösenordsåterställning under Användaruppgifter.