Ibland avbryter vi framtagningen av en produkt för att fokusera på de funktioner som är mest värdefulla för våra kunder. Kärnfunktionerna i dessa produkter finns ofta i andra Adobe-verktyg.

Creative Cloud-medlemmar kan fortfarande hämta och installera Creative Cloud-program som inte längre tillverkas. Vi kommer att fortsätta tillhandahålla säkerhetsuppdateringar och felkorrigeringar efter behov.

Obs!

Endast Creative Cloud-prenumeranter med betalt medlemskap för Alla program har rätt att hämta och installera program som inte längre tillverkas. Sådana program är inte tillgängliga för användare med provmedlemskap.

Vilka Creative Cloud-program tillverkas inte längre?

Så här installerar du ett program som inte tillverkas längre

Obs!

Se till att operativsystemet uppfyller minimisystemkraven.

1. Öppna datorprogrammet Creative Cloud: Klicka på Creative Cloud-ikonen i aktivitetsfältet (Windows) eller Apples menyfält (Mac OS).

Skrivbordsikon för Creative Cloud

Obs!

Om du inte hittar ikonen på skärmen kanske du har stängt datorprogrammet Creative Cloud. Starta om det:

Windows: Välj Start > Program > Adobe Creative Cloud.

Mac OS: Välj Program > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

2. Klicka på de tre vertikala punkterna () i det övre högra hörnet och välj Inställningar.

Inställningar
  3. Gå till Creative Cloud > Appar och välj Visa äldre appar.

Visa äldre appar
  4. Klicka på pilen bredvid Inställningar för att gå tillbaka och välj Appar.

Bakåt
  5. Gå till programmet du vill installera.

6. Klicka på pilen bredvid Öppna eller Installera och klicka sedan på Hantera.

7. Välj sedan Andra versioner.

8. Sök efter den version som du vill hämta i listan som visas och klicka sedan på Installera.

Obs!

• Installationstiden varierar beroende på nätverkshastigheten.

9. När installationen är slutförd letar du reda på programikonen i programpanelen och klickar på Öppna.