Ta reda på varför Adobe inte aktivt utvecklar vissa Creative Cloud-program, så som Edge Animate och Fireworks, och tjänster som Creative Cloud Market.

Ibland avbryter vi framtagningen av en produkt eller tjänst för att fokusera på de funktioner som är mest värdefulla för våra kunder. Kärnfunktionerna i dessa produkter eller tjänster är ofta tillgängliga i andra Adobe-verktyg.

Vilka Creative Cloud-program och -tjänster tillverkas inte längre?

Så här installerar du ett program som inte tillverkas längre

Om du prenumererar på Creative Cloud Alla program-planen kan du fortsätta att hämta några av de program som inte längre utvecklas.

Observera att inte alla upphörda program är tillgängliga.

1. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet. (Välj -ikonen i aktivitetsfältet i Windows eller i menyfältet i macOS.)

2. Välj ikonen för konto i det övre högra hörnet och välj sedan Inställningar.

Kugghjulsikon i Creative Cloud-datorprogram
    Ser skärmen annorlunda ut? Se anvisningar för den tidigare versionen av Creative Cloud-datorprogrammet.
  3. Välj Program.

4.  Under Inställningar väljer du Visa äldre program och sedan Klart.

Visa äldre program
  5. Under avsnittet Program i det övre vänstra hörnet väljer du Alla program.

Avsnittet alla program

Du hittar en lista över alla program, inklusive de tidigare tillgängliga versionerna.

6. Hitta och installera programmet du vill ha.