Ibland avbryter vi framtagningen av en produkt för att fokusera på de funktioner som är mest värdefulla för våra kunder. Kärnfunktionerna i dessa produkter finns ofta i andra Adobe-verktyg.

Vilka Creative Cloud-program tillverkas inte längre?

Så här installerar du ett program som inte tillverkas längre

Om du prenumererar på Creative Cloud Alla program-planen kan du fortsätta att hämta några av de program som inte längre utvecklas. Observera att inte alla upphörda program är tillgängliga.

1. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet. (Klicka på -ikonen på aktivitetsfältet i Windows eller på menyfältet i macOS.)

2. Klicka på kugghjulsikonen i det övre högra hörnet i programmet.

Kugghjulsikon i Creative Cloud-datorprogram
    Ser skärmen annorlunda ut? Se anvisningar för tidigare version av Creative Cloud-datorprogram.
  3. Klicka på Appar. Under Inställningar, slå på Visa äldre program, och klicka sedan på Klart.

Inställningar i Creative Cloud-datorprogram
  4. Under avsnittet Appar i det övre vänstra hörnet, klicka på Alla program.

Avsnittet alla program
  5. Rulla ner och installera programmet du behöver.