Aktiveringsservern är inte tillgänglig. Felet: Aktiveringen misslyckades...

Visas felmeddelandet Aktiveringsservern är inte tillgänglig när du startar ett CS2-program? Adobe har inaktiverat aktiveringsservern för CS2-program, inklusive Acrobat 7 och Audition 3 på grund av tekniska problem. (en fullständig lista över de program som påverkas finns i den här forumdiskussionen.)

CS3 eller Acrobat 8

Uppstår det ett aktiverings- eller anslutningsfel i ett CS3- eller Acrobat 8-program? Gå till Aktiverings- eller anslutningsfel | CS3, Acrobat 8.

Lösning: Avinstallera CS2-versionen och installera en version som inte kräver aktivering

CS2-program kan bara köras om de är aktiverade. Om du vill köra ett CS2-program avinstallerar du det befintliga CS2-programmet och installera en specialversion som inte kräver aktivering. Det går inte att installera om från originalskivorna.

Obs!

Adobe stöder inte längre CS2-program som lanserades under 2005. Adobe avråder starkt från att köra programvara som saknar stöd och är föråldrad.

Aktiveringsservern är inte tillgänglig

Så här installerar du

Följ dessa anvisningar för att hämta och installera versioner av CS2, CS2-program, Acrobat 7 eller Audition 3 som inte kräver aktivering.

1. Avinstallera befintliga CS2-program.

Avinstallera CS2, CS2-program, Acrobat 7 eller Audition 3 om de är installerade på datorn.

Obs! Om du har installerat CS2 kontrollerar du att alla program i serien blir avinstallerade.

Windows

• Klicka på Start och Kontrollpanel och dubbelklicka sedan på Lägg till eller ta bort program. Markera de CS2-program som du vill avinstallera och klicka på Ta bort.

Mac OS

• Dra programmappen till papperskorgen. Söka efter ytterligare CS2-komponenter på hårddisken och ta bort dem. Komponenterna för Photoshop CS2 finns exempelvis på följande platser:
    • Applications/Adobe Photoshop CS2
    • Användare/[användarnamn]/Library/Preferences/Adobe Photoshop CS2 Settings
    • Users/[användarnamn]/Library/Preferences/Adobe Photoshop CS2 Path

2. Hämta och installera CS2-program.

De serienummer som tillhandahålls kan endast användas vid hämtningen om du har köpt CS2, CS2-program, Acrobat 7 eller Audition 3 på korrekt sätt.

1. Kontrollera att datorn uppfyller dessa systemkrav:

• Mac OS X 10.2.8–10.3.8. PowerPC® G4- eller G5-processor
    • Microsoft® Windows® 2000/Windows XP. Intel® Pentium® III- eller 4-processor
  2. Logga in med ditt Adobe ID (vanligtvis din e-postadress) och lösenord. Om du inte har ett Adobe ID klickar du på Skaffa ett Adobe ID.