Felmeddelande RET_RECORD_CORE_INVALID_CLIENT_CERT

Om det visas ett felmeddelande, "Fel uppstod vid detta föremål" eller "RET_RECORD_CORE_INVALID_CLIENT_CERT" , när man öppnar en bok i Adobe Digital Editions-versionerna 4.5.7.181275 eller 4.5.7.181695 följer du stegen som definieras i avsnittet, Lösning.

Felet uppstår på grund av att ett Adobe Digital Edition-certifikat upphör att gälla.

Om du har problem med att aktivera Adobe Digital Editions i dina enheter, se avsnittet, Lösning.

Berörda Adobe Digital Editions-versioner

Windows: 4.5.7.181275

Mac: 4.5.7.181275

iOS: 4.5.7.181695

Android: 4.5.7.181695

Lösning

Uppdatera till en ny version av Adobe Digital Editions.

Följ stegen nedan för att uppdatera till en ny version.

Windows

1. Ladda ner uppdateringen från Adobe Digital Editions nedladdnings-webbplats, https://www.adobe.com/solutions/ebook/digital-editions/download.html

2. För att installera programmet klickar du på .exe fil.

Mac

1. Ladda ner uppdateringen från Adobe Digital Editions nedladdnings-webbplats, https://www.adobe.com/solutions/ebook/digital-editions/download.html

2. För att installera programmet klickar man på .dmg fil.

iOS

1. Avinstallera programmet Adobe Digital Editions från enheten.

2. Från App Store, installera den uppdaterade versionen av Adobe Digital Editions.

Android

1. Avinstallera programmet Adobe Digital Editions från enheten.

2. Från Play Store, installera den uppdaterade versionen av Adobe Digital Editions.

Efter installationen

Efter att ha installerat uppdateringarna för dina respektive enheter, verifiera följande:

Windows

Uppdaterad version: 4.5.7.182628

Mac

Uppdaterad version: 4.5.7.182628

iOS

Uppdaterad version: 4.5.7.182628

Android

Uppdaterad version:  4.5.7.182628