Hur installerar jag Adobe Digital Editions 4.0 på Mac OS 10.6 eller senare?

Lösning

1. Gå till http://www.adobe.com/products/digital-editions/download.html och välj Download Macintosh.

Digital Editions nedladdningssida
  2. Vänta tills nedladdningen är slutförd. Beroende på vilken webbläsare du använder kan du övervaka nedladdningsstatusen i nedladdningsfönstret.

Digital Editions nedladdningsprocess
  3. När nedladdningen är klar dubbelklickar du på ADE_4.0_Installer.dmg för att installera filerna. Om du använder Safari hittar du nedladdningen i din nedladdningsmapp.

Montera diskavbildningen.
  4. När diskavbildningen är monterad dubbelklickar du på installationsprogrammet för Digital Editions 4.0.

Diskavbildningsfönster
  5. När installationsprogrammet startar klickar du på Fortsätt för att fortsätta installationen.

Första installationsskärmen
  6. Granska programvarulicensavtalet. Klicka på Fortsätt när du vill gå vidare.

Licensavtalsskärm
  7. Klicka för att godkänna programvarulicensavtalet.

Skärm för avtal om programvarulicens
  8. Klicka på Installera för att starta installationsprocessen.

Skärm för installationstyp
  9. Ange ditt administratörsanvändarnamn och lösenord när du uppmanas att göra det.

Begär administratörslösenord
  10. Vänta medan installationen slutförs.

Installationsförlopp
  11. När installationen är färdig startar Adobe Digital Editions 4.0 automatiskt.

Startsida för Adobe Digital Editions

Du kan också öppna Adobe Digital Editions 4.0 i programmappen.

Programmappen