Lär dig hur du hämtar och installerar Adobe Digital Editions på Windows 10, 8, 7 och XP.

1. Gå till https://www.adobe.com/se/solutions/ebook/digital-editions/download.html och välj Download Digital Edition 4.5.2 Windows (8.24MB).

2. Välj Spara fil för att spara installationsprogrammet och påbörja installationen.

Filhämtningsdialogruta

5. Läs igenom licensavtalet, markera kryssrutan och klicka på Nästa.

Licensavtal

6. Välj önskat alternativ och klicka på Nästa för att installera programmet.

Installationsanpassningsskärm
Installationsförloppsskärm

8.Klicka på Stäng när installationen har slutförts.

Installationen slutförd

9. Välj Start > Alla program > Adobe Digital Editions för att öppna programmet.

Startmeny