Ladda ned programvaran

Du kan installera Adobe Digital Editions 4.0 i Mac OS X genom att följa stegen nedan:

1. Klicka på fliken Hämta. Filhämtningssidan för Adobe Digital Editions visas.

2. Klicka på Hämta Digital Edition 4.0 Macintosh (18,7 MB)

Filen ADE_4.0_Installer.exe hämtas till din dator.

Text för steg
  3. Dubbelklicka på filen ADE_4.0_Installer.dmg från din dator för att starta installationsprocessen.

4. Klicka på Fortsätt för att starta installationen.

Klicka för att fortsätta
  5. Välj den disk som du vill installera Adobe Digital Editions på.  Digital Editions installeras endast på diskar där Mac OS finns installerat.  Klicka på Fortsätt när du har valt platsen.

Välj mål
  6. Klicka på Installera för att starta installationsprocessen.

Klicka på Installera
  7. Mac OS X ber dig auktorisera installationen. Ange kontonamn och lösenord för att administratörskonto för att auktorisera installationen.

Ange administratörsinformation
  8. När installationen är slutförd klickar du på Stäng.

Klicka på Stäng

Ytterligare information

Om du har problem med installationsprocessen ska du gå till Jag kan inte installera Adobe Digital Editions