Med DPS App Builder kan du bygga en egen visningsprogramapp som du kan skicka till Apple App Store. DPS App Builder för dator är för närvarande endast tillgänglig för Mac OS. Webbversionen av DPS App Builder, som för närvarande endast gör det möjligt att skapa inbyggda Android-appar, kan användas i både Windows och Mac OS.

Du kan använda DPS App Builder för dator för att skapa visningsprogramappar för en enstaka folio, för flera folios och prenumerationsvisningsprogram för iOS. Du kan inte skapa visningsappar för en enstaka folio för Google Play Store, Amazon Appstore eller Windows Store. Folios med enstaka appar är endast avsedda för iPad.

Du kan hämta den senaste versionen av DPS App Builder för dator här: www.adobe.com/go/digpubsuite_vb_mac.