Alla som har ett giltigt Adobe ID kan logga in på Digital Publishing Suite Dashboard (https://digitalpublishing.acrobat.com) och redigera folios. Vilket Adobe ID du loggar in med avgör vilka funktioner du kan använda.

DPS Dashboard
På DPS Dashboard visas olika alternativ och tjänster beroende på vilken kontotyp som används för att logga in.

Prenumerationstyper för Digital Publishing Suite

Det finns två utgåvor av Digital Publishing Suite: Enterprise och Professional.

Professional

Användare med ett Professional-konto kan använda författarverktygen och Dashboard-verktygen och -tjänsterna för att skapa ett obegränsat antal anpassade visningsprogramappar.

Enterprise

Användare med ett Enterprise-konto har tillgång till samma verktyg och tjänster som en Professional-användare, men kan dessutom anpassa visningsprogrammets gränssnitt, skapa anpassade tillståndsservrar, skapa interna företagsappar och mer därtill.

Roller i Digital Publishing Suite

Om du prenumererar på Digital Publishing Suite skapar en Adobe-representant ett huvudkonto. Då kan du tilldela roller till olika Adobe ID:n med verktyget Account Administration.

Administratörsroll

Med ett administratörskonto kan du tilldela kontotyper.

Programroll

En programroll kopplar publicerade folios till ett särskilt anpassat visningsprogram för flera folios. Om en utgivare t.ex. skapar tidskrifter om utomhussporter ska ett Adobe ID skapas för varje enskild visningsprogramapp, som ”cykling@utgivare.com” eller ”fotvandring@publisher.com”.

Använd inte en persons namn (t.ex. ”johansvensson@utgivare.com”) för programrollen om du inte har ett befintligt anpassat visningsprogram som är kopplat till den personens Adobe ID.

DPS App Builder-roll

Logga in på DPS App Builder med ditt Adobe ID för DPS App Builder och skapa anpassade visningsprogramappar.