Om du är Professional- eller Enterprise-kund kan du exportera en folio som en ZIP-fil som du kan ange i DPS App Builder. Innan du kan exportera en folio måste du publicera den.

Använd inte exportmetoden om du använder en Creative Cloud-prenumeration eller en Single Edition-licens för att skapa en app för en enstaka folio. Markera i stället folion på panelen Folio Builder och välj Create App (Skapa app) på panelmenyn. Från och med december 2014 går det inte längre att köpa tjänsten Digital Publishing Suite, Single Edition på Adobe.com. Efter 1 maj 2015 går det inte längre att använda DPS Single Edition för att skapa eller redigera appar.

1. Logga in på Adobe Digital Publishing Suite Dashboard med ett prenumerationskonto.

2. Klicka på Folio Producer på Dashboard. Publicera folion i Folio Producer Organizer. Se Publicera folios i Distribution Service.

3. Välj den publicerade folion och klicka på Export (Exportera) i Folio Producer Organizer.

4. Ange namn och plats för ZIP-filen, och klicka på Save (Spara).

Du anger den här ZIP-filen i DPS App Builder när du skapar en visningsprogramapp för en enstaka folio. Se Skapa en anpassad visningsprogramapp för iPad.